07-04-13 12:39 PM
1,251 ... 3233343536 ...
tools
  1. Niels B's Avatar
    I flashed radio 1917. Battery life is still terrible..

    Z10 STL100-2 OS10.1.0.2354 radio 1917
    06-02-13 08:49 AM
  2. Kris Simundson's Avatar
    Now that you mention it, it appears it doesn't. Can't remember the last time I sent an mms, but I just did to test and I go an error 'General Problems'.

    I assume I can load just the radio files from a known good version using sanchibar? Is that the best solution?

    Posted via CB10
    Just security wipe and MMS will work and your network tech will go back to normal

    Posted via CB10
    06-02-13 08:54 AM
  3. LazyEvul's Avatar
    I wonder what causes the MMS to go wonky like that. I had the bug on .2342, but I upgraded to .2354 without a security wipe and now it's working just fine.
    06-02-13 08:59 AM
  4. manofice1's Avatar
    I have to post again, everyone should be on this release, it's simply amazing. I haven't had a single issue yet. I Have no reason to try any other build until 10.2 now. If you're not on this? Install it now!

    Posted via CB10
    06-02-13 09:01 AM
  5. fhk100's Avatar
    I've done that about 4-5 times after deleting the account from my Z10. Still getting same error.

    Posted via CB10
    This is a Yahoo problem. I have been on the phone with them to solve this for my free and paid Yahoo accounts, but they have no solution. See my other thread on Yahoo problems with Z10.

    Posted via CB10
    06-02-13 09:11 AM
  6. Norg's Avatar
    So had been running the original OS on my Verizon Z10 with no issues like reboots and such but loadhaving the nightly on charger reboots in bedside mode issue. Became really bummed over............................ went really smoothly and I had no issues during the upgrade. I didn't do the security wipe or use another radio file. Just took the phone off the charger from the first bedside mode trial and no reboots. Also did not have the mms issue or so far any issues whatsoever! Hoping this last.

    Posted via CB10
    Which Z10 model do you have and who is your carrier?

    Posted with my STL100-3 OS version .2354 on AT&T
    Last edited by gliveron; 06-02-13 at 11:03 AM.
    06-02-13 09:16 AM
  7. Pdinos3's Avatar
    Those of you that are having problems setting up rogers email do it with wifi off. That's what started working for me. Weird.

    Posted via CB10
    06-02-13 09:23 AM
  8. Phill_UK's Avatar
    I wonder what causes the MMS to go wonky like that. I had the bug on .2342, but I upgraded to .2354 without a security wipe and now it's working just fine.
    Wish I knew! I've had it on all the recent leaks, except this one. On every other version it even returned again shortly after a security wipe.

    This release has been rock solid for me with no issues whatsoever. Even battery life has been satisfactory. I wouldn't be surprised if we see this one going official globally before long.
    06-02-13 09:23 AM
  9. Norg's Avatar
    Hey Phill_UK, which Z10 model do you have and who is your carrier?

    Posted with my STL100-3 OS version .2354 on AT&T
    Last edited by gliveron; 06-02-13 at 11:02 AM.
    06-02-13 09:27 AM
  10. Lendo's Avatar
    Wish I knew! I've had it on all the recent leaks, except this one. On every other version it even returned again shortly after a security wipe.

    This release has been rock solid for me with no issues whatsoever. Even battery life has been satisfactory. I wouldn't be surprised if we see this one going official globally before long.
    It's a conspiracy don't you know. Blackberry trying to force you to plug BB10 to all your friends so you have to use BBM. MUAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Mecca EL likes this.
    06-02-13 09:27 AM
  11. Lendo's Avatar
    Which Z10 model do you have and who is your carrier?

    Posted with my STL100-3 via CB10
    You first
    06-02-13 09:28 AM
  12. Lendo's Avatar
    Forgot it's in my signature
    06-02-13 09:28 AM
  13. Norg's Avatar
    Forgot it's in my signature
    No worries, your's I see....just trying to understand if an correlation between OS ver and models !!

    Posted with my STL100-3 OS version .2354 on AT&T
    Last edited by gliveron; 06-02-13 at 11:03 AM.
    06-02-13 09:35 AM
  14. seletok's Avatar
    No.

    It is because using the autoloader some information goes missing along the way.

    If you used Sachup and applied the upgrade files, it shows the software version. Somebody on this thread suggested it is a meta data file that goes missing.

    Posted via CB10
    I used Sachibar with Upgrade, and don't show...

    Posted via CB10
    06-02-13 09:36 AM
  15. DetlevCM's Avatar
    I used Sachibar with Upgrade, and don't show...

    Posted via CB10
    Then maybe it was old OS (BlackBerry Link reload) -> Sachibar debrick.
    I definitely rely had it showing - though I have no idea if it would have remained after the initial reboot.

    Posted via CB10
    06-02-13 09:53 AM
  16. tickerguy's Avatar
    Two+ days of running time on 2354/1917, no resets or other misbehavior.

    Me like.
    06-02-13 09:54 AM
  17. just_luc's Avatar
    Just security wipe and MMS will work and your network tech will go back to normal

    Posted via CB10
    Yea I don't need MMS that bad lol, pictures can be send over BBM. What's app or email. No way I'm doing a security wipe. I'll live with it.

    Posted via CB10
    Last edited by just_luc; 06-02-13 at 10:18 AM.
    06-02-13 09:56 AM
  18. SCrid2000's Avatar
    Yea I don't need MMS that bad lol, pictures can be send over BBM. What's app or email. No way I'm doing a security wipe. I'll live it. Posted via CB10
    You can backup, wipe, and restore. It takes a little setup still but not that much.
    06-02-13 10:03 AM
  19. docfreed's Avatar
    Two+ days of running time on 2354/1917, no resets or other misbehavior.

    Me like.

    Plus 1000000 - liking this also - good battery life
    06-02-13 10:05 AM
  20. rkommin's Avatar
    I am on AT&T tried this leak and lost hotspot and MMS. I have tried the security wipe but no go. Any suggestion will be greatly appreciated. I was coming from stock os 10. Rets of the functions seem fine though.

    Thanks
    06-02-13 10:14 AM
  21. just_luc's Avatar
    You can backup, wipe, and restore. It takes a little setup still but not that much.
    I assumed restoring would put the problem right back.. no?
    06-02-13 10:19 AM
  22. shabbs's Avatar
    I assumed restoring would put the problem right back.. no?
    It did not for me. I did the backup, wipe, restore and it fixed the MMS/LTE issue for me.
    06-02-13 10:39 AM
  23. just_luc's Avatar
    It did not for me. I did the backup, wipe, restore and it fixed the MMS/LTE issue for me.
    I'll give that a shot before I turn in tonight then.. might as well let it sync my massive inbox while it's on charge for the night.
    06-02-13 10:43 AM
  24. 2s3m5s4's Avatar
    I am on AT&T tried this leak and lost hotspot and MMS. I have tried the security wipe but no go. Any suggestion will be greatly appreciated.


    Posted via CB10
    06-02-13 10:50 AM
  25. 2s3m5s4's Avatar
    tried this leak and lost hotspot and MMS. I have tried the security wipe but no go. Any suggestion will be greatly appreciated.
    Same here. Lost SMS shortly after upgrading to 2342. Used the 2354 autoloader of Kris, security wiped, restored data and apps (but NOT settings) and the problem remains.

    Kris, do you have any hints about the root cause of this issue which seems to be resisting the security wipes? Do you think NOT reloading anything would help?

    Cheers

    Posted via CB10
    06-02-13 10:54 AM
1,251 ... 3233343536 ...

Similar Threads

  1. Replies: 1037
    Last Post: 11-16-13, 10:48 AM
  2. where can i find the official 10.1 for stl100-1
    By Ernie Keyser in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 05-15-13, 03:52 PM
  3. Leaked 10.1.0.1627 for STL100-1 (link provided)
    By yueytan in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 05-09-13, 11:47 PM
  4. Leaked 10.1 os for STL100-1
    By Michael Parasdas in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 6
    Last Post: 05-08-13, 02:59 AM
  5. Replies: 9
    Last Post: 04-22-13, 08:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD