1. ak_fraser1's Avatar
    All,

    So me and my wife each have a Z10. I've sideloaded apps onto my device without any problem. When I went to sideload some apps onto her device for the first time, when I got to the step of creating a password in development mode, something was off...it was asking me for a password, not allowing me to create one (as should happen with the initial sideload attempt from my understanding/experience). This make any sense to anyone? I don't get it, as there's no way she had gone in on her own and created a development mode password. Anyway, if no one has any thoughts, is there any way to "reset" this development mode password?

    Thanks!
    02-17-13 01:17 PM
  2. beaver5963's Avatar
    Does she have her z10 password protected? If she does use that password!
    02-17-13 01:23 PM
  3. ak_fraser1's Avatar
    Ah, so that'd be the one to use? I'll try that, never thought to try it.
    02-17-13 01:46 PM
  4. kraems17's Avatar
    Yep. If you have a password set on your device you use that one when side loading.

    Posted via CB10
    blu4 likes this.
    02-18-13 06:48 AM

Similar Threads

  1. Can't remove the Development mode password prompt
    By sidbaby9211 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-12, 05:27 AM
  2. LED Problem/Bed Side mode
    By thlax in forum BlackBerry Bold 9000
    Replies: 20
    Last Post: 03-11-09, 10:15 PM
  3. Problem with standby mode and dimming
    By khart214 in forum BlackBerry Bold 9000
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-08, 11:07 PM
  4. Problem with Standby mode
    By guesswho23 in forum BlackBerry Pearl 81xx
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-08, 01:21 AM
  5. Problems with holstering mode on the otterbox defender.
    By thewesman in forum BBOS Phone Accessories
    Replies: 0
    Last Post: 12-11-07, 05:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD