1. JSmith422's Avatar
    A few days ago, my Z30 running 10.3.2.680 started experiencing a crashing browser, web pages that won't load, slow device performance with lag when typing or performing operations, dropped calls... and I feel like the increased battery usage. I checked device monitor, but nothing seems out of the ordinary. I've also restarted the phone a few times which didn't help. Not sure what else to do besides a factory reset, which I would prefer to avoid.

    Any thoughts?

    Currently on the T-Mobile network, but this is a shop berry device so is completely unlocked, and has always run like a champ for the most part.

    Posted via CB10
    01-17-16 05:22 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    Not sure what else to do besides a factory reset, which I would prefer to avoid.
    Stop avoiding your devices destiny.
    01-17-16 05:24 PM
  3. JSmith422's Avatar
    Haha, I hate it when that happens.

    Posted via CB10
    01-17-16 05:59 PM
  4. ronfc's Avatar
    my Z30 running 10.3.2.680
    Before anything else, why are you still on this build? It's already 10.3.2.2876 for the rest of the world.
    01-17-16 07:30 PM
  5. gruv4u's Avatar
    My phone is running smoothly!

     Z10 STL 100-3 with vitamin (SR) 10.3.2.2836 (OS version 10.3.2.2876) on AT&T
    01-17-16 09:01 PM

Similar Threads

  1. Blackberry z30 wont rotate screen
    By Dimitrije Tesmanovic in forum Ask a Question
    Replies: 9
    Last Post: 09-19-16, 06:41 AM
  2. How do we dismiss "CrackBerry App" prompt in Browser?
    By mhw100 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 8
    Last Post: 01-20-16, 01:15 PM
  3. What version of Netflix works on Z30?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 01-17-16, 06:32 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-17-16, 06:03 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-17-16, 03:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD