1. jic999's Avatar
    I was having major browser issues with this upgrade to 10.3.1. I do not ever run leak OS on my Z30. My browser was crashing. It would not share links properly and then crash to an active frame . It would crash if I opened a link within a webpage.

    I was told to do the following :

    From my IT friend of mine !

    -Clear history
    -Clear cache
    -Make sure your SIM card is secure
    -Do a Hard reboot to the yellow light.

    Once rebooted:

    - do the 5 swipe to re-boot your hub

    - open your browser, go to your 3-dot browser menu to settings to Developer tools make sure everything is off except Disk cache is on.

    Result :
    browser is perfect a 100% more stable.
    I went to the Web page I had issues with , it all worked fine.
    Will monitor closely !

    Posted via CB10
    Last edited by jic999; 03-01-15 at 06:38 PM.
    03-01-15 12:52 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    Hmmmm...a reload of the OS might have reset all those things too.
    But glad it works for you. I never have an issue with speed of my browser and it has never crashed.
    03-01-15 02:35 PM
  3. jic999's Avatar
    It was a major issue, it felt like a buggy android phone. The browser was crashing steady. It is very stable now I almost went nuts lol....

    Posted via CB10
    03-01-15 06:35 PM
  4. 2cats1dog's Avatar
    Ever since my update to 10.3.1.1767 my browser crashes constantly. There are times it doesn't stay open for as long as 15seconds. Other times it crashes after a min or two.

    Other apps are fine, I can leave twitter open all day without issue.

    I'm about to try the above steps, but I also wanted to see if others are experiencing this issue?

    Posted via CB10
    03-29-15 10:06 AM
  5. STV0726's Avatar
    My disk cache is off. Should it be on? My browser is pretty stable though.

    -STV on Z30STA100-5/10.3.1.2582
    03-29-15 04:06 PM
  6. jic999's Avatar
    Just in after 3 weeks on 10.3.1. 27 unleaded OS on Rogers, browser still crashes, need to delete history, exit the browser then start.......but it is much more stable since they new Freak OS update. But they better fix it.......

    Posted via CB10
    03-31-15 10:44 AM

Similar Threads

  1. BlackBerry 10.3.1 Sonos App
    By mikelinton in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-15, 05:12 AM
  2. can't use Google Chrome browser on my z3.
    By oza19 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-15, 12:49 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 03-03-15, 02:02 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 03-01-15, 05:13 PM
  5. BlackBerry Sync Pod and Hard Shell
    By Vigolec in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 03-01-15, 03:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD