1. donnie990's Avatar
    Hello guys I got some problem with the 4G my z10 cant find it while the iphone indocates that it has some solution thanks crackberry's

    Posted via CB10
    09-06-14 12:58 PM
  2. w_scott's Avatar
    Same bands an standards ?

    Posted via CB10
    09-06-14 01:01 PM
  3. droiddude's Avatar
    I had the Z10 before same issue. I had mine replaced 3 times. You can start with replacing the sim card. For me every replacement I had eventually ended with the same issue. Good luck.

    Posted via CB10
    09-06-14 01:57 PM
  4. singhvikas101's Avatar
    I never face the issue
    We get those STL100-1 devices the ones not sporting 4G LTE !!!

    See BB decided to erase issues from root
    09-06-14 02:11 PM
  5. donnie990's Avatar
    I'll try anyways i have the STL 100-2

    Posted via CB10
    09-08-14 06:23 PM

Similar Threads

  1. Issue on my phone...z30
    By anjumaziz in forum BlackBerry Z30
    Replies: 15
    Last Post: 11-08-14, 11:35 PM
  2. Where to buy sim free Z10 Or Z30 in Ireland
    By Tedmossnr in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 09-15-14, 03:38 PM
  3. Z10 Initial SetUp / Welcome Screen
    By sollos in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 09-12-14, 03:20 PM
  4. My z10 gone crazy, insane, mad...
    By Aditya Purohit in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 09-07-14, 01:01 AM
  5. Issue with my BlackBerry Z10
    By mmfi89 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 09-06-14, 12:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD