1. richmond97's Avatar
    I installed the new OS leaked from sachesi but i chose the wrong device and now my z10is Not working in the right Way i can't even open settings pleas help me (

    Posted via CB10
    12-08-14 06:13 AM
  2. backfire101's Avatar
    First tell us which model Z10 you have, the stl-1,2,3 or 4.
    Next, find the correct version and install again
    Did you reboot the phone first?
    12-08-14 06:22 AM
  3. richmond97's Avatar
    oooopleas wher can i find that.. cus i dont know
    12-08-14 06:38 AM
  4. richmond97's Avatar
    First tell us which model Z10 you have, the stl-1,2,3 or 4.
    Next, find the correct version and install again
    Did you reboot the phone first?
    No i didnt reboot it!

    Posted via CB10
    12-08-14 06:51 AM
  5. Mario Benadie's Avatar
    Can anyone give me the link to the leaked update for z10 stl100-2

    Posted via CB10
    12-08-14 08:09 AM
  6. W1ck3D86's Avatar
    Can anyone give me the link to the leaked update for z10 stl100-2

    Posted via CB10
    Use the search option
    12-08-14 08:14 AM
  7. Chris Degroote's Avatar
    Here you go, autoloader 10.3.1.1154 for Z10 STL 100-2/3
    https://mega.co.nz/#!kcEgiBgQ!WWYICg..._QVGUsbuvpOSIM
    12-08-14 09:40 AM
  8. WArcher's Avatar
    I installed the new OS leaked from sachesi but i chose the wrong device and now my z10is Not working in the right Way i can't even open settings pleas help me (

    Posted via CB10
    There are two ways to fix this @Richmond97.

    If you used an Autoloader to do the first mistake you should use an Autoloader to fix it. Just pick the right one this time and it will re-install OK.

    You Could try to use "BLITZ" (the Sachesi method) if you have things on your Z10 that you want to save. The Autoloader should really fix it, though.
    12-08-14 09:49 AM
  9. richmond97's Avatar
    now i have install the right one and i can see the difference ...but the hub dosent open and some apps..too
    Last edited by richmond97; 12-08-14 at 03:41 PM.
    12-08-14 03:17 PM
  10. richmond97's Avatar
    oh thank u i have installed the right one ....bu know i have another big problem i cant turn it on ...
    12-08-14 03:20 PM

Similar Threads

  1. Does new World of Tanks Blitz work on BB10?
    By Vojta Dalekorej in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 4
    Last Post: 03-08-16, 07:56 AM
  2. Money making Apps Z10?
    By ashfa101 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 03-30-15, 03:18 AM
  3. Strange problem loading Strava on Passport
    By billybobsa in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 5
    Last Post: 12-08-14, 11:19 PM
  4. Why am I seeing & VS & in email subject on the Passport?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 12-08-14, 03:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD