1. CrackBerry Question's Avatar
    Hi, I am trying to swipe my Z30 device since yesterday. From 0 up to 60-65% everything is okay, but after 65% it starts to get slow down and after 90% takes around 2 hours for each 1% to swipe. Yesterday i did not notice and battery was dead. Today since 1pm i am trying to swipe it is 9.30pm now and 95% has completed.
    Anybody have had that issue before, or any idea how can i solve that?
    Thanks in advance.
    05-08-17 02:42 PM
  2. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    Do a hard reset using the volume keys.... see if it will reboot and finish.

    If not, use LINK (if it works) or an Autoloader http://forums.crackberry.com/bb10-le...loader-927076/ to reinstall the OS.
  3. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    Do a hard reset using the volume keys.... see if it will reboot and finish.

    If not, use LINK (if it works) or an Autoloader http://forums.crackberry.com/bb10-le...loader-927076/ to reinstall the OS.
    05-08-17 03:07 PM
  4. Mehmet Kavuran's Avatar
    Do a hard reset using the volume keys.... see if it will reboot and finish.

    If not, use LINK (if it works) or an Autoloader http://forums.crackberry.com/bb10-le...loader-927076/ to reinstall the OS.
    Hey, hard reset using volume keys worked. Thanks buddy!!!
    Dunt Dunt Dunt likes this.
    05-08-17 04:32 PM

Similar Threads

  1. GPS isn't working on my Z30
    By Kole0603Kole in forum BlackBerry Z30
    Replies: 13
    Last Post: 06-04-17, 07:03 PM
  2. Installing Skype on Z30
    By John Roy Mwaniki Kathembe in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 05-08-17, 04:48 AM
  3. Blackberry Z30 - Storage query
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-17, 05:54 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-06-17, 05:28 PM
  5. Latest working Instagram Andoid for Z30?
    By DAZCRACK in forum BlackBerry Z30
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-17, 11:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD