1. CrackBerry Question's Avatar
    Hi. I've just got a Xiaomi MI 5S, on which I've installed the Hub. For some reason the Hub widget just shows a blank window. It works initially, but after a short while, it's just blank. I've tried removing and reinstalling the widget, which brings it back, but only for a short while. Any ideas?
    01-29-17 04:08 PM
  2. shahyaz's Avatar
    I find certain widgets will act this way if the app is force stopped or closed through the app switcher. If you close all of your other apps but leave the Hub app open, the widget should work. I've had this issue with Chrome and TouchDown (mail client), both of which had no issues if I left the apps running. If you're always using your Hub, it's probably not a bad idea to leave it open anyway, as less battery is drained leaving it open than regularly opening and closing it.
    01-30-17 07:23 AM

Similar Threads

  1. Where should I go for dinner?
    By DecAway in forum Ask Bla1ze
    Replies: 34
    Last Post: 02-23-17, 04:52 AM
  2. Where to go in Canada
    By guygardner73 in forum Ask Bla1ze
    Replies: 49
    Last Post: 02-11-17, 05:11 AM
  3. Do you think it's going to look like that? Do not discuss specs!
    By d987654321 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 17
    Last Post: 02-10-17, 06:14 AM
  4. Randomly Going Off
    By DonAlforo in forum BlackBerry Passport
    Replies: 5
    Last Post: 02-05-17, 09:13 PM
  5. Is BB going to leave us out to dry again?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 01-30-17, 11:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD