1. JRF_1986's Avatar
    I've been searching for a while and haven't been able to find a solution. I have a POP3 account for work, which on 10.2.1 worked flawlessly. Now, I'm on 10.3 and after a few hours it stops syncing. I've deleted and added the account numerous times and it works for a while but stops. Any ideas on how to fix this? Using a Q10 with 10.3.
    09-30-14 07:17 PM
  2. rthonpm's Avatar
    You may have found one of the issues in 10.3. It is not a production OS for any existing BB10 device (pre Passport that is), all of which will get 10.3.1 as their production version. I'd check the forums for anyone else reporting issues with the same issue, but POP email is happily becoming used less and less frequently so it may be a bit of an issue for some people to duplicate.
    10-01-14 02:47 PM
  3. JRF_1986's Avatar
    Thanks for the reply! Yeah, I've checked the forums and haven't found anything. Guess I'll wait for the official version for my Q10. I like 10.3 far too much to go back to 10.2!

    Thanks!

    Posted via CB10 on my Q10
    10-01-14 11:12 PM

Similar Threads

  1. Great article about BlackBerry 10.3 new features!
    By pttptppt in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 09-30-14, 07:31 PM
  2. Personal assistant not responding to voice commands.
    By ItsCourage in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 09-30-14, 07:00 PM
  3. Device Manager not working
    By trialb in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 09-30-14, 06:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD