1. CrackBerry Question's Avatar
    I have a blackberry Z10 that is stuck on ''blackberry'' screen once you turn it on. It doesnt get to the loading stage. I have tried to reload the OS via BBlink, Internet Explorer and Autoloader but still no progress. Anybody have an idea of what is wrong with it? or what i can do to fix it.

    Thanks a lot.
    Last edited by Elessar.cm; 09-20-14 at 07:23 AM. Reason: Personal info removed
    09-20-14 06:28 AM
  2. Ecm's Avatar
    If you're unable to reload the OS with Link, you will likely have to use an autoloader. See this guide: http://forums.crackberry.com/bb10-le...loader-927076/

    In this thread is a link to the available autoloaders: http://forums.crackberry.com/bb10-le...rchive-943672/
  3. Ecm's Avatar
    If you're unable to reload the OS with Link, you will likely have to use an autoloader. See this guide: http://forums.crackberry.com/bb10-le...loader-927076/

    In this thread is a link to the available autoloaders: http://forums.crackberry.com/bb10-le...rchive-943672/
    09-20-14 07:28 AM

Similar Threads

  1. Autoloaders. 10.3 for Z10 STL100-2
    By ImranDar in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-14, 05:05 AM
  2. Bold 9900 switches off, but not on?
    By mightyelvi in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-22-14, 12:47 AM
  3. Signal problem on Z10
    By Ismu A Nugroho in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-14, 05:04 AM
  4. Blackberry blend..!
    By ssn494 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 09-20-14, 08:00 AM
  5. Q-10 re: uninstalling not needed languages,load what you want on OS?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 09-20-14, 07:17 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD