1. CrackBerry Question's Avatar
    When trying to record a video i get this messages:
    1) Video can't be recorded
    2) Microphone in use, The microphone is in use. Close any application using and try again
    In fact the microphone is not in use but other apps have access like "Parrot" (i'm not sure if this is the conflict) but I can't record a video
    Your conversation is appreciated!
    03-01-15 12:36 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    When did this problem start?
    Right after the OTA update?
    Reloading your OS should clear it up.
    03-01-15 12:59 PM
  3. Isanejohn15's Avatar
    When did this problem start?
    Right after the OTA update?
    Reloading your OS should clear it up.
    I tried that to no success
    04-22-17 06:07 PM
  4. Heavens1's Avatar
    I tried that to no success
    What device are you using?
    04-22-17 06:25 PM
  5. JAS0NB0URNE's Avatar
    I tried that to no success
    On top of what device using, what OS? And when did this start happening?

    Posted with my  Classic
    04-22-17 06:33 PM
  6. Isanejohn15's Avatar
    Blackberry passport, 10.3.3.1435, and last night but I have reloaded the OS. But it was with an autoloader
    04-22-17 07:42 PM
  7. JAS0NB0URNE's Avatar
    Blackberry passport, 10.3.3.1435, and last night but I have reloaded the OS. But it was with an autoloader
    Are you certain it was a regular autoloader and not a developer OS?...

    Posted with my  Classic
    04-22-17 10:43 PM
  8. Isanejohn15's Avatar
    I did get it from the developers page, as I couldn't find anywhere else
    04-22-17 11:30 PM

Similar Threads

  1. How can I set my Z10 to keep older call logs?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 04-21-15, 07:59 AM
  2. can't use Google Chrome browser on my z3.
    By oza19 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-15, 11:49 AM
  3. Who has used the AT&T and the original Classic?
    By krwilkins in forum BlackBerry Classic
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-15, 02:29 PM
  4. Can any one get z10 stl 100 4 mobile new is updates
    By VyasNirav J in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-15, 12:57 PM
  5. Can i install viber in my bbq10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-15, 11:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD