1. Millsy403's Avatar
    Can some one please tell me how to get certain websites to open in Google. I had the same problem on my HTC but I went in to the options and got it to work. Now I can't seem to figure it out on the Priv. I try to access totalaccess.com and it just flashes. Can some one help me with this please.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-11-15 04:19 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    is it a flash website?
    11-11-15 05:01 PM
  3. Millsy403's Avatar
    Not sure. How do you know if it is?

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-11-15 05:27 PM
  4. Technarch's Avatar
    Your problem is that you're wasting time going to websites that don't exist.

    Posted via CB10
    11-11-15 05:29 PM
  5. Millsy403's Avatar
    Sorry. The website is totalaccess.adp.ca

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-11-15 05:31 PM
  6. Laura Knotek's Avatar
    It works for me on my Moto X Pure Edition.
    11-11-15 05:35 PM
  7. Millsy403's Avatar
    It works on my old phone as well. But not on my new blackberry

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-11-15 05:40 PM
  8. Lusitano17's Avatar
    Works on my Passport. If you are having problems going beyond the login page it is possible that Flash is incorporated as mentioned. Unless you are using a Flash friendly browser it won't work.
    11-11-15 05:53 PM
  9. Millsy403's Avatar
    I'm just using the Google app to open it.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-11-15 05:55 PM
  10. Lusitano17's Avatar
    Disregard response. Forgot you are using Priv. If it's a Flash issue most new OS browsers won't access a site if it is Flash enabled. I suspect the site isn't since I can access it with the default BlackBerry browser on my Passport.
    Last edited by Lusitano17; 11-11-15 at 11:48 PM.
    11-11-15 10:44 PM
  11. logger4942's Avatar
    When I tried with my passport I could not get it to work with the native browser, firefox or QBrowser.

    With the native browser I get "Couldn't resolve host name"

    With other 2 browsers it seems to be looping on the login URL as I see it flickering thru that. Nothing showing on the screen.

    Worked fine on my work desktop.

    I tried both on my home network and work network.

    PassportSQW100-1/10.3.2.2639

    same results on my Z30
    Z30STA100-5/10.3.2.2639


    Posted via CB10
    11-12-15 08:54 AM
  12. Millsy403's Avatar
    Would anyone know how to change the Google app settings so I can make this website work?

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-13-15 08:33 AM
  13. Anurag Dabholkar's Avatar
    Did it ask you bout certificate and yu denied? It's a secured website. Check your Google browser settings. Also https browsing. Google does not like https browsing.

    Blackberry Z30
    11-13-15 09:41 AM
  14. Millsy403's Avatar
    What settings should I have on/off for the Google app?

    Posted via the CrackBerry App for Android
    11-13-15 02:32 PM

Similar Threads

  1. Passport flashlight not working, how can I get it working?
    By ms322 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 7
    Last Post: 11-14-15, 04:46 AM
  2. Not receiving calls?
    By RPCBlackberry in forum BlackBerry Priv
    Replies: 5
    Last Post: 11-11-15, 04:20 PM
  3. Why is my Starbucks app not working on my Priv?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Priv
    Replies: 2
    Last Post: 11-11-15, 03:23 PM
  4. A thought for people not liking android or the priv.
    By Silkaz in forum BlackBerry Priv
    Replies: 12
    Last Post: 11-11-15, 01:53 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 11-11-15, 01:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD