1. CrackBerry Question's Avatar
    I have the latest Z30, and have purchased Torque pro, and a generic dongle. After some mucking around, I got the Z30 to see the app ok, but only some of the parameters are being read. Boost is working ok, Map pressure is ok, but I do not have a tacho reading .. no hand on the dial. Haven't tried speedo yet. How can some parameters be read, and others not. My previous phone was an android, and everything was reading ok on the same vehicle with that phone .\\
    thanks Dave.
    02-02-17 01:29 AM
  2. Tim-ANC's Avatar
    Are you using the app from BB world? Did you re-rack (remove and reinstall) the adapter in your diagnostic socket? Do you have all permissions turned on for the app?
    02-02-17 12:26 PM
  3. Tim-ANC's Avatar
    This looks to be the main thread for it. Rather cold though.

    http://forums.crackberry.com/blackbe...y-here-818330/
    02-02-17 12:36 PM
  4. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    Normally I look at the last date and App has been updated and the the latest reviews to see if the App is supported and still working... especially before paying for one.
    Torque didn't have too many negative reviews, but then it doesn't look like anyone is really using it anymore. Some of the comments do mention issues with not getting full reports.

    Might try the Torque forums....
    02-02-17 01:19 PM

Similar Threads

  1. I got Android Wear working on BB10. Help me make it work even better!
    By cmsp in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-17, 02:44 PM
  2. Blackberry Works
    By CoachJLewis in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 02-02-17, 06:07 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 02-01-17, 06:08 PM
  4. i to force close a Android emulation app on my bb10need an app
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-17, 05:59 PM
  5. Google Play on OS10.3.3???
    By soapydarren in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-01-17, 04:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD