1. ambition07's Avatar
    Pls I need serious help,all my third party apps have stopped working after I upgraded to 10.3.1.2576 Pls I need my third party apps working! Help plzzzz!!!

    Posted via CB10
    04-25-15 06:40 PM
  2. guygardner73's Avatar
    Have you tried holding the up and down volume rockers for 20 secs?

    PassportSQW100-1/10.3.1.2576 O2 UK
    04-25-15 06:43 PM
  3. ambition07's Avatar
    Holding the up and down volume rocker? What good would that do!

    Posted via CB10
    04-25-15 06:51 PM
  4. ambition07's Avatar
    I held the up and down volume bottoms for 20secs not happens, still the same problem,third party apps are still not working..Its showing No internet connection when I try to access it

    Posted via CB10
    04-25-15 06:55 PM
  5. MisterMom's Avatar
    When you hold the up down buttons it will force a restart of the phone, press and hold both the up and down volume buttons until you see the blackberry logo and then let go. Your phone will take about one minute to restart and this might fix your problem.

    Posted via CB10
    04-25-15 06:58 PM
  6. ambition07's Avatar
    I did but it only snaps screen shots and had to wait for the screen light to go out and I held the up and down volume bottoms for several seconds running into mins but nothing happens ..Any alternative?

    Posted via CB10
    04-25-15 07:08 PM
  7. ambition07's Avatar
    I use a BlackBerry Z10 device, maybe your suggestion works on other BlackBerry 10 device but not the Z10

    Posted via CB10
    04-25-15 07:10 PM
  8. rebroker2009's Avatar
    You hold them down at the same time and keep holding them down no matter what happens until u see the word blackberry on your screen and then you can let go

    Blackberry Passport running 10.3.2.500
    04-25-15 07:15 PM
  9. ambition07's Avatar
    Even when my thumbs hurts while holding for too long? Ok i'll give it another try...Hope this works!

    Posted via CB10
    04-25-15 07:29 PM
  10. jevinzac's Avatar
    If its an STL100-1, then you have to hold the power button along with the Vol Up/Down buttons. Keep holding till it restarts and you reach the blue loading screen, with BB logo.

    Posted via CB10
    MobileMadness002 likes this.
    04-25-15 07:37 PM
  11. ambition07's Avatar
    Just gone thru that now, I held the power button along with the ups and down volume bottoms and that restarted my device but after loading back, I discovered that the problem still persist..Third party apps are still not working,still showing no internet connection...Dunno what else to do am very tired and disappointed bcos all my third part apps were working good before the upgrade...It sucks!

    Posted via CB10
    04-25-15 07:50 PM
  12. jevinzac's Avatar
    What do you mean by third part apps? Is it android apps? If it's only for android apps, then try deleting and re-installing them. If it's native apps, your only option is to do a security wipe. And if that doesn't work, update using an autoloader.

    Posted via CB10
    04-26-15 02:39 AM
  13. guygardner73's Avatar
    This^^^

    PassportSQW100-1/10.3.1.2576 O2 UK
    04-26-15 06:51 AM
  14. Paul Callahan's Avatar
    Pull the Battery out.

    Posted via CB10
    04-26-15 09:31 PM
  15. mad_mdx's Avatar
    He says he has no network.. I think. Why don't you try to call your service provider ?
    04-27-15 12:41 AM
  16. ambition07's Avatar
    I don't think it has anything to do with the service provider bcos other apps that comes with the phone and the ones I downloaded via app world works perfect,only the third party apps I got from 1mobile market don't work and my 1mobile market app does not either..its frustrating..Everything was working good till I upgraded to 10.3.1.2576 the update version has a problem..Have tried everything you guys suggested but on no avail but I can't wipe my phone..

    Posted via CB10
    04-27-15 03:13 PM
  17. MobileMadness002's Avatar
    I don't think it has anything to do with the service provider bcos other apps that comes with the phone and the ones I downloaded via app world works perfect,only the third party apps I got from 1mobile market don't work and my 1mobile market app does not either..its frustrating..Everything was working good till I upgraded to 10.3.1.2576 the update version has a problem..Have tried everything you guys suggested but on no avail but I can't wipe my phone..

    Posted via CB10
    You can try installing the android runtime files, see if that clears out some of the bad settings. Other than that, a wipe would need to be done.
    04-27-15 03:47 PM
  18. guygardner73's Avatar
    Definitely corrupt Art. Backup, security wipe and restore.

    PassportSQW100-1/10.3.1.2576 O2 UK
    04-28-15 12:54 AM
  19. ambition07's Avatar
    How do I install the Android runtime files pls???

    Posted via CB10
    04-28-15 03:55 AM
  20. jevinzac's Avatar
    Just update using an autoloader of the latest OS. It clears up any other issues, if you are having any. And don't do a restore after updating.

    Posted via CB10
    04-28-15 10:28 PM

Similar Threads

  1. Porting blackberry apps to iOS and Android
    By amaca in forum OpenSourceBB
    Replies: 3
    Last Post: 08-29-15, 05:33 AM
  2. Blackberry Passport keyboard double tap not working?
    By Aidan Cole in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 08-08-15, 12:57 AM
  3. Verizon STL100-4 software upgrade
    By Spaceentity in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 04-28-15, 01:38 PM
  4. Remember App question
    By muindor in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 04-26-15, 05:49 PM
  5. Third party apps(andriod apps) not working after upgrade
    By ambition07 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 04-25-15, 05:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD