1. CrackBerry Question's Avatar
    Any idea how I can get Snap and BlueTooth to Uconnect in the car working after upgading BBOS 10 v.10.3.3.1463 on my Z10 STL100-3? I deleted the original 'marriage' and set it up again, but the phone won't connect.

    Snap just briefly tries to load, then vanishes without a trace.

    I keep checking for updates to BBOS10 to 'fix' these issues, but so far...nada...nil...zip...no updates.

    Very annoying, having a partially functioning BB when everything used to work great...ugh...especially the hands-free in the car.

    Thanks for any help or advice.
    07-14-17 09:49 AM
  2. brookie229's Avatar
    Make sure you delete ALL bluetooth devices both in your car and your phone, reboot the phone then reconnect with the car. This is a well known issue with 10.3.3.xxxx but can be resolved. Snap is finished--dev has given up and it is broken with 10.3.3.xxxx and this is also well documented. If you want a good Snap alternative try the Yalp Store or if you want complete Google Play get Cobalt's solution. You can search here on CB for all this stuff I have mentioned.
    07-14-17 09:58 AM

Similar Threads

  1. Problem ending calls via Bluetooth in car (Audi - Blackberry Keyone)
    By mozdt in forum BlackBerry Mobile Support
    Replies: 7
    Last Post: 07-22-17, 12:33 PM
  2. Issues with bluetooth and Android Wear re-pairing
    By Steve Kersley in forum BlackBerry DTEK60
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-17, 04:15 AM
  3. heating after update
    By nosmartphoneyet in forum BlackBerry Priv
    Replies: 6
    Last Post: 07-15-17, 09:04 AM
  4. My Q10 Stuck At Startup With "No Next Button On Wifi Screen"
    By arzee2000 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 0
    Last Post: 07-14-17, 08:47 AM
  5. Passport, can't update to 10.3.3.2205
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-17, 07:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD