05-28-17 05:10 PM
48 12
tools
  1. brookie229's Avatar
    as i run the autoloader it shows connected and led turns to green
    Yes, this part is normal and what should happen as the autoloader runs but the rest is NOT normal. The light should remain green as the % complete increases until 100% which is, apparently, not happening. You could try re-loading through Sachesi (search here for download link) but I doubt that would work either.

    edit: link to Sachesi https://github.com/xsacha/Sachesi/releases/

    make sure you get the Windows version and run it with your Z10 plugged into your PC. It will ask for your device ID. For more info on how to use Sachesi check these forums on CB.
    05-27-17 03:28 PM
  2. romaan1231's Avatar
    Yeah the only problem was in the cable though it was the BB genuine cable and i only use that cable for everything but it really works just by changing the cable .... thumbs up #BigBadWulf
    BigBadWulf likes this.
    05-27-17 03:29 PM
  3. brookie229's Avatar
    I love You .... this was just so simple but it really works man...You are genious
    Was it the cable or the port? Happy it's working anyway!!
    romaan1231 likes this.
    05-27-17 03:33 PM
  4. brookie229's Avatar
    BBW thumbs up!!!!
    BigBadWulf and romaan1231 like this.
    05-27-17 03:34 PM
  5. romaan1231's Avatar
    After continuous effort of 18+ hours . I tried each and everything from sachesi to autoloader to BB link to J commander and many more but where was the problem ...

    It was in the Cable ... -_-
    05-27-17 03:43 PM
  6. brookie229's Avatar
    As with all things tech, often it is the simplest thing. And we still overlook it. Well, Wolfy didn't so kudos to him. Glad it all worked out, and lesson learned (yet again!) by me!
    05-27-17 03:46 PM
  7. conite's Avatar
    After continuous effort of 18+ hours . I tried each and everything from sachesi to autoloader to BB link to J commander and many more but where was the problem ...

    It was in the Cable ... -_-
    BigBadWulf just blew another house down!
    05-27-17 03:47 PM
  8. romaan1231's Avatar
    Ahhh , the reason for what i did this all this heck !! is still there .. Even i completely wipe it and take all such pain ... At first i make security wipe it and also reload the software from BB link but the problem didn't gone away so i thought i must do SIC wipe so it will go away but it is still there even after complete clean install... Please can you guide me on this ..

    please have a look to this video ..



    phone dont show any numbers on dial pad
    05-27-17 03:56 PM
  9. conite's Avatar
    Ahhh , the reason for what i did this all this heck !! is still there .. Even i completely wipe it and take all such pain ... At first i make security wipe it and also reload the software from BB link but the problem didn't gone away so i thought i must do SIC wipe so it will go away but it is still there even after complete clean install... Please can you guide me on this ..

    please have a look to this video ..

    phone dont show any numbers on dial pad
    Can you copy and paste a number? Can you call from the contacts app?
    05-27-17 04:01 PM
  10. romaan1231's Avatar
    no i cannot , i cannot receive calls , i cannot make calls ..

    one thing in hardware that my headphone jack became shot when i attached the my amp with my BB .. that isn't it a software problem of numbers and calls?
    05-27-17 04:10 PM
  11. conite's Avatar
    no i cannot , i cannot receive calls , i cannot make calls ..

    one thing in hardware that my headphone jack became shot when i attached the my amp with my BB .. that isn't it a software problem of numbers and calls?
    Have you confirmed your SIM card works?
    05-27-17 04:31 PM
  12. romaan1231's Avatar
    yeah sim card is ok ... This is the issue of the phone not sim card this is 100% confirmed .
    You can see the problem in the video , it is just related to the phone but i dnt know either with hardware or software ...
    05-27-17 04:40 PM
  13. brookie229's Avatar
    Have you confirmed your SIM card works?
    Should not need a SIM to dial those numbers though. The numbers he punches in should show up at the top "Enter Number".
    05-27-17 04:47 PM
  14. conite's Avatar
    Should not need a SIM to dial those numbers though. The numbers he punches in should show up at the top "Enter Number".
    I'm grasping at straws here.
    05-27-17 04:48 PM
  15. romaan1231's Avatar
    Yeah dont need any sim though for those numbers but why this is happening even i completely installed clean os just for this problem but it is still here ... It may be due to hardware due to head phone jack?
    05-27-17 04:53 PM
  16. conite's Avatar
    Yeah dont need any sim though for those numbers but why this is happening even i completely installed clean os just for this problem but it is still here ... It may be due to hardware due to head phone jack?
    Something else may have fried too I suppose.
    05-27-17 04:55 PM
  17. brookie229's Avatar
    Have you confirmed your SIM card works?

    BBVE has no test to show for fried hardware. I am at a loss for anything else. It definitely seems to be a hardware problem.
    05-27-17 04:59 PM
  18. brookie229's Avatar
    You could run all the tests on BBVE just to see if there is extensive damage elsewhere though.
    05-27-17 05:01 PM
  19. romaan1231's Avatar
    Could BBVE will tells that ?
    05-27-17 05:09 PM
  20. brookie229's Avatar
    Sorry OP, but I got nothing else. Time for a new phone perhaps.
    05-27-17 05:26 PM
  21. romaan1231's Avatar
    Yeah i have I-7....

    But the BB Os is the best Os in the world .... Really !!
    05-28-17 05:32 AM
  22. BigBadWulf's Avatar
    Until it can no longer make a simple phone call

    I agree to go through all the BBVE tests. Beyond that, all I have is try another finger.
    05-28-17 08:02 AM
  23. romaan1231's Avatar
    Yeah may be ... If change of cable works then WHY not change of finger !!
    05-28-17 05:10 PM
48 12

Similar Threads

  1. Double Tap to Wake Problem
    By Matt_V1 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 7
    Last Post: 08-01-17, 11:17 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 06-22-17, 12:43 AM
  3. Help? Battery Drain Quickly in Passport + Need Replacement
    By therizinosaurphase in forum BlackBerry Passport
    Replies: 6
    Last Post: 05-29-17, 12:52 PM
  4. Best way to charge if I don't have UK to US plug adapter?
    By daytrade in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 11
    Last Post: 05-29-17, 03:21 AM
  5. Ring.com app need help for Doorbell/Video security
    By BBMJ88 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-17, 12:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD