1. CrackBerry Question's Avatar
    I've been noticing that I've not been receiving 4G signal on my passport recently. I went into 02 and both of the customer service guy's phones were full bars 4G, whereas my passport was only 3G/H+.

    The guy replaced the SIM card for me but it hasn't made any difference.

    I just did a full autoload of the latest software 10.3.3 but still no 4G.

    Any ideas on what may be the problem, and how to fix?
    07-27-17 07:19 PM
  2. spyros_81's Avatar
    I assume that you've set the network mode to 4G, right?

    Posted via CB10
    07-27-17 07:30 PM
  3. bbarling11's Avatar
    Yes, for sure. 4G, 3G and 2G enabled. Automatic network selection.

    Posted via CB10
    07-27-17 08:05 PM
  4. bbarling11's Avatar
    Solved. O2 had me on a 'BlackBerry Bolt On' which was only 3G enabled. Once they swapped me to the 'smartphone' bolt on 4G works fine.

    Posted via CB10
    07-28-17 05:56 PM

Similar Threads

  1. So this happened after 2.5 year of owning Passport
    By pdmk in forum BlackBerry Passport
    Replies: 10
    Last Post: 07-30-17, 10:58 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 07-27-17, 03:44 PM
  3. Facebook page manager for passport
    By Lex Teh in forum BlackBerry Passport
    Replies: 0
    Last Post: 07-27-17, 12:38 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 07-26-17, 11:52 PM
  5. suggestions. buying imported BB Passport. 4G band support in India?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-26-17, 04:54 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD