1. LoneStarRed's Avatar
    I used Sachesi to install 10.3.0.1154 today. I used the full nondestructive install with all 201 files. Now the Amazon App will not open, nor will any android app open. I've been to amazon.com/getappstore and downloaded a new app. I get the same result as when I try to run an android app or port from BlackBerry World (Ghost Commander).

    No Android apps working-img_20140926_115315.png

    That is a screen shot of what happens. I've also gotten just the android runtime bar and dropped that into Sachesi. After doing so I just let it sit for 40 minutes without touching the phone at all. It installed okay but same failure to successfully run.

    Z-10
    STL-3.

    Thanks in advance.

    " I do not think that word means what you think it means. "
    09-26-14 02:25 PM
  2. brookie229's Avatar
    I used Sachesi to install 10.3.0.1154 today. I used the full nondestructive install with all 201 files. Now the Amazon App will not open, nor will any android app open. I've been to amazon.com/getappstore and downloaded a new app. I get the same result as when I try to run an android app or port from BlackBerry World (Ghost Commander).




    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140926_115315.png 
Views:	94 
Size:	2.9 KB 
ID:	300771

    That is a screen shot of what happens. I've also gotten just the android runtime bar and dropped that into Sachesi. After doing so I just let it sit for 40 minutes without touching the phone at all. It installed okay but same failure to successfully run.

    Z-10
    STL-3.

    Thanks in advance.

    " I do not think that word means what you think it means. "

    This is exactly what happened to my z10 (also STL-3) from a nodestruct install and also I could never get my Media Sharing DLNA to work. So I reverted back to 10.2.1 and am awaiting the OTA 10.3.1 or a leaked version of 10.3.1 to try. I have a VERY bad feeling about the DLNA problem because no one else has reported this problem. I use that function nearly every day so if it does not work with 10.3.1 , I guess I will stick with 10.2.1 which works great. I did get my android runtime problem fixed by going to the 10.3 autoloader and NOT restoring anything from my backup on LINK. But that still had no effect on my other problem. If you have restored from your backup--either reinstall an autoloader version of 10.3 OR de-select the Blackberry runtime when you do your restore. (you have to drill down in the backup list in Blackberry Link to do this). Hope you get it sorted out!
    09-26-14 02:38 PM
  3. LoneStarRed's Avatar
    Well after giving it over 36 hours to get sorted, I just reinstalled using an autoloader. I then went to Link and restored selected data. Done, done and done. Having done regular backups using Backup Pro and Link made this relatively painless!
    Last edited by LoneStarRed; 09-27-14 at 04:02 PM.
    09-27-14 12:08 PM

Similar Threads

  1. BNN GO app being developed
    By brookie229 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 7
    Last Post: 01-30-15, 07:25 PM
  2. Snapchat, android wwe, and instagram.
    By calirevolt in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-14, 08:07 PM
  3. email not Working in Europe
    By BBbari in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 09-29-14, 07:27 AM
  4. Z30 (STA100-6) 10.3.0.1154 FM and Bluetooth Not Working
    By cbcoza in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-14, 01:13 PM
  5. How can I download the Text Now app?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-14, 12:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD