1. CrackBerry Question's Avatar
    I have passport device and it was stuck on 99% after security wipe, I ran auto loder and the device worked but the system is only a test.
    i downloaded the autoloder from the link in the comments, but the device got stuck on blackberry logo while starting.
    any advice please!
    08-14-19 11:41 AM
  2. Bla1ze's Avatar
    any advice please!
    1) Ensure you have the proper autoloader.
    2) Run it again.

    What's the version of the autoloader you downloaded and ran?
    08-14-19 07:17 PM
  3. conite's Avatar
    I have passport device and it was stuck on 99% after security wipe, I ran auto loder and the device worked but the system is only a test.
    i downloaded the autoloder from the link in the comments, but the device got stuck on blackberry logo while starting.
    any advice please!
    Here is the autoloader you want:

    https://mega.nz/#!1NZ1SQBB!yL_ZV5UFz...1-Opwv7f6JCxhM
    08-14-19 07:33 PM
  4. Rami Khair's Avatar
    I have tried many auto loaders!
    My device is SQW100-1
    I ran the auto loader many times, finally i got one which worked!
    The device started but i am unable to finish the start up.
    After putting my ID and password, I'm getting an error message that date and time are incorrect.
    There is no option to change date and time anyway
    08-16-19 10:35 AM
  5. Rami Khair's Avatar
    Thanks mate!
    I will try it out
    08-16-19 10:36 AM
  6. Rami Khair's Avatar
    I have tried flashing the auto loader from the link above, it worked!
    But after choosing language and connecting to wifi, added my ID, i get the error message again!
    Unable to connect to the BlackBerry ID server, please make sure you have the current date and time set and try again (50507)
    08-16-19 10:43 AM
  7. brookie229's Avatar
    I have tried flashing the auto loader from the link above, it worked!
    But after choosing language and connecting to wifi, added my ID, i get the error message again!
    Unable to connect to the BlackBerry ID server, please make sure you have the current date and time set and try again (50507)
    There is a problem right now with BB login - see https://forums.crackberry.com/blackb...nnect-1174963/ and BB is aware and will probably fix it .
    08-16-19 10:52 AM
  8. Rami Khair's Avatar
    Alright, I see!
    I was afraid that the problem is with device itself, I will give it sometime and try again later!
    Thanks guys for the help.
    08-16-19 10:56 AM
  9. brookie229's Avatar
    Alright, I see!
    I was afraid that the problem is with device itself, I will give it sometime and try again later!
    Thanks guys for the help.
    No problem! You have just had bad luck with the timing is all. Hopefully things will be fixed soon for you and you can complete setup.
    08-16-19 11:29 AM

Similar Threads

  1. Any working messenger lite version for voice calls?
    By Utchas in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 08-17-19, 11:37 PM
  2. BlackBerry feature on Pixel?
    By hbelkin in forum BlackBerry Priv
    Replies: 5
    Last Post: 08-16-19, 08:16 AM
  3. Dark mode dialler that works with pkb?
    By mikeath in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 6
    Last Post: 08-15-19, 01:05 AM
  4. How to add emergency contact info on the BlackBerry KEY2 & KEY2 LE
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-14-19, 10:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD