1. 9045288908's Avatar
    after wiping up my device,i have autoloaded my bb z10 STL-3 device to 10.3.3 os. and now my phone has been started but stuck to the initial "connect to wifi" setup. the first thing appeared on my screen is to select language and so i did, next i sign up the agreement. and then it took me to "connect to mobile network" setup and i successfully skipped it, but as it took me to the "connect to wifi " setup my phone got stuck in this process. here it asked me to connect to the wifi and i have connected it to my local wifi, even after getting connected up with wifi, initial setup doesn't take me further ahead anymore..there is no next button appearing on my screen after connecting to wifi, only the button appear is previous which take me back to "connect to mobile network" setup..
    so basically my phone has been screwed up as like me..
    pls anyone help me to solve this problem..

    vdeio link: https://www.youtube.com/watch?v=QZpQkMu9PDc
    06-10-17 12:20 PM

Similar Threads

  1. Killed my KEYone
    By hec666 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 55
    Last Post: 06-19-18, 04:10 AM
  2. WTS BlackBerry Porsche P'9983 (Arabic Keyboard - also has English letters)
    By DecAway in forum Buy, Sell, Trade - Sold / Archived
    Replies: 10
    Last Post: 06-14-17, 08:01 PM
  3. Trying to save a picture from an email
    By btolley in forum BlackBerry Mobile Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-11-17, 12:10 AM
  4. Why are not buying a Keyone at this time.
    By dts32041 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 8
    Last Post: 06-10-17, 10:55 PM
  5. cannot pair device using usb to momentics
    By devwithnocoolapps in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-17, 09:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD