1. Akshay Padmawar's Avatar
    Hi,
    Recently I am getting an error while playing the media files. The YouTube videos, when trying to play, only plays it for a second and stops. Even after tapping the play button, the same thing happens, it plays the file only for 1 second. Same thing with Twitter and Facebook files.
    The downloaded videos on Whatsapp are getting played but without any sound.
    I am using Z10 for more than a year and never faced this issie, also I haven't channel anything on my phone from the last time I used to play these files, so can someone please help in this.

    Posted via CB10
    12-12-15 11:06 PM
  2. kbz1960's Avatar
    Hi, have you tried rebooting the phone? Tried holding both volume buttons at the same time until it reboots?
    12-13-15 05:18 AM
  3. Nazmi Saifee's Avatar
    It happened to e also. Reboot solved the problem

    Posted via CB10
    12-13-15 05:22 AM

Similar Threads

  1. LED light isn't blinking on Priv in Do Not Disturb mode
    By crystal dream in forum BlackBerry Priv
    Replies: 22
    Last Post: 12-18-15, 10:00 AM
  2. Z10 how to resend Service Books?
    By BlackBerry USA in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-15, 11:26 AM
  3. WhatsApp (amongst others) blocked in Bangladesh
    By beemaabeemababy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12-13-15, 03:23 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 12-13-15, 01:30 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-12-15, 03:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD