1. CrackBerry Question's Avatar
    I seem to have issues - maybe about 50% of the time - attaching "attachments" when sending e-mail in blackberry hub. Prior to sending, I "attach" the file - usually a picture - or think I do.

    Inevitably, sometimes the picture is attached, sometimes it does not. Anyone else experience this. It has gotten to the point where, when sending attachment, I pre-warn person I am sending to, that attachment may or may not go through...

    Any thoughts?
    11-09-17 11:08 AM
  2. ray689's Avatar
    I seem to have issues - maybe about 50% of the time - attaching "attachments" when sending e-mail in blackberry hub. Prior to sending, I "attach" the file - usually a picture - or think I do.

    Inevitably, sometimes the picture is attached, sometimes it does not. Anyone else experience this. It has gotten to the point where, when sending attachment, I pre-warn person I am sending to, that attachment may or may not go through...

    Any thoughts?
    Why do you send the email if something isn't attached. When you attach a file, it will show as attached in your email draft before you send. I haven't had any issues with attachments. How are you accessing your attachments? A file manager? Or sharing from a photo app to the hub?
    11-09-17 11:23 AM

Similar Threads

  1. what blackberry phones are compatible with version network
    By anon(8982767) in forum Verizon Wireless
    Replies: 18
    Last Post: 05-04-19, 08:26 PM
  2. Replies: 24
    Last Post: 08-17-18, 05:25 PM
  3. BlackBerry Q10 for Z10
    By sammyg423 in forum Buy, Sell, Trade - Sold / Archived
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-17, 01:31 PM
  4. Pixel XL Running Hub
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-17, 05:57 PM
  5. Blackberry Blend
    By eyoldaith in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-17, 10:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD