1. Zain Hardy's Avatar
    "the installation failed because the package is already installed"
    the installation failed because the package is already installed-img_20150221_163814.png

    Everytime i try to download or update an apk./android app this comes up.

    HOW DO I FIX THIS?! This happened after i updated from 10.2 to 10.3 on my Z10 STL100-2

    Posted via CB10
    02-22-15 09:24 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    Did you restore after the updated? Delete the app using Ghost Commander from BBW. It manages Android apps completely. Go there and make sure the app is deleted. Then reinstall.
    Update amazon app store too....http://www.amazon.com/getappstore
    02-22-15 09:53 AM
  3. Zain Hardy's Avatar
    [QUOTE=jaydee5799;11386092]Did you restore after the updated? Delete the app using Ghost Commander from BBW. It manages Android apps completely. Go there and make sure the app is deleted. Then reinstall.


    I just tried but this came up
    the installation failed because the package is already installed-img_20150222_161327.png (top of the screen)

    Posted via CB10
    02-22-15 10:14 AM
  4. Zain Hardy's Avatar
    Any ideas?

    Posted via CB10
    Lew Yit Khong likes this.
    02-22-15 12:12 PM
  5. Lew Yit Khong's Avatar
    do u settle this problem? I facing same problem
    02-24-15 07:57 AM
  6. Lew Yit Khong's Avatar
    do u settle this problem already? I facing same problem
    02-24-15 07:58 AM
  7. mad_mdx's Avatar
    Did you reboot your phone
    02-24-15 08:00 AM
  8. valsn's Avatar
    Did you reboot your phone
    Im facing the same issue after updating my z3 to 10.3.1.1565.

    I tried everything...rebooting...using wireless Internet to download the apps n install...downloading apps from bb world....but still I keep on getting the same error....can anyone help...its been 3 days im stuck on this..cannot install any app.
    02-24-15 09:46 AM
  9. Qway Lude's Avatar
    I had the same problem. I did a battery pull and at the same time removed and then replaced my sd card. Fixed the problem for me.
    03-14-15 12:41 PM
  10. Zain Hardy's Avatar
    I had the same problem. I did a battery pull and at the same time removed and then replaced my sd card. Fixed the problem for me.
    Replaced your sd card as in got a new one or took it out and put it back in?

    Wu-Tang is for the children
    03-14-15 06:39 PM
  11. Qway Lude's Avatar
    took it out and put it back in.
    03-14-15 08:05 PM

Similar Threads

  1. Why I can't download torrents on the new 10.3.1?
    By Telvin Mason in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 03-15-15, 06:53 PM
  2. The "Let's Talk About Mobile World Congress" Thread
    By lawguyman in forum News & Rumors
    Replies: 29
    Last Post: 03-02-15, 07:50 AM
  3. Why is my Q10 battery draining so fast after upgrade?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 02-24-15, 06:59 AM
  4. BlackBerry 10.3.1 in Pakistan. Where is it?
    By fmtaufiq in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 02-22-15, 01:13 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 02-22-15, 08:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD