1. Nate tha Great's Avatar
    Noticed yesterday that my email accounts in Hub+ aren't syncing correctly. Accounts include MS Exchange Active Sync, Gmail, and Hotmail. I have deleted all email accounts , turned the phone off and on again, attempted to add all email accounts back to the hub with the following results.

    Hotmail: can't be added at all.

    Gmail: appears to set up but is missing all incoming email from the past 2+ weeks, and contains what appears to be a random selection of sent email. There is no email incoming or outgoing in the hub from the past ten days, except for one incoming and outgoing email from today.

    MS Exchange Active Sync: appeared to have setup correctly when deleted and re-added yesterday. Had to reconfirm server settings this morning in order to have the accounts sync. This account was syncing for approx ~7 hrs yesterday before it stopped.

    Phone: Several outgoing and incoming phone calls do not appear in Hub+, but appears to be random from the past 2 days.

    After deleting and adding email accounts back to the hub, the messages not appearing in the hub are inconsistent from one reinstall to the next.

    Running Motion BBD100-2 on ACF202

    Does anyone have any suggestions short of a factory reset?
    11-22-19 03:37 PM
  2. nevilleadaniels's Avatar
    Noticed yesterday that my email accounts in Hub+ aren't syncing correctly. Accounts include MS Exchange Active Sync, Gmail, and Hotmail. I have deleted all email accounts , turned the phone off and on again, attempted to add all email accounts back to the hub with the following results.

    Hotmail: can't be added at all.

    Gmail: appears to set up but is missing all incoming email from the past 2+ weeks, and contains what appears to be a random selection of sent email. There is no email incoming or outgoing in the hub from the past ten days, except for one incoming and outgoing email from today.

    MS Exchange Active Sync: appeared to have setup correctly when deleted and re-added yesterday. Had to reconfirm server settings this morning in order to have the accounts sync. This account was syncing for approx ~7 hrs yesterday before it stopped.

    Phone: Several outgoing and incoming phone calls do not appear in Hub+, but appears to be random from the past 2 days.

    After deleting and adding email accounts back to the hub, the messages not appearing in the hub are inconsistent from one reinstall to the next.

    Running Motion BBD100-2 on ACF202

    Does anyone have any suggestions short of a factory reset?
    Check app store updates. The updated hub is rolling out
    11-22-19 03:45 PM
  3. Nate tha Great's Avatar
    did that this morning. Problem still persists after deletion, hard restart, accounts added back in.
    11-22-19 04:07 PM
  4. Rebellwin's Avatar
    As far as email goes, you might have to adjust your IMAP/POP settings in order to send/receive your emails correctly.

    Not sure how to help with the phone call history. I think anything aside from email is useless on the hub now, which is why they renamed it the Inbox. Can't see your sent text messages whatsoever, and can't view conversation threads. You can only see your incoming messages. So I would think the same update that ruined messaging also messed with the call history.
    11-22-19 06:15 PM

Similar Threads

  1. BlackBerry Hub+ Services / Bluetooth Permissions
    By RK_BB in forum BlackBerry HUB+ Suite
    Replies: 7
    Last Post: 11-24-19, 11:32 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 11-23-19, 07:28 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 11-23-19, 12:59 PM
  4. All of Black Friday's biggest and best deals — all in one place
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-19, 12:22 PM
  5. Become a certified Microsoft Excel pro with this $21 bundle
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-19, 11:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD