1. Nate tha Great's Avatar
    Noticed yesterday that my email accounts in Hub+ aren't syncing correctly. Accounts include MS Exchange Active Sync, Gmail, and Hotmail. I have deleted all email accounts , turned the phone off and on again, attempted to add all email accounts back to the hub with the following results.

    Hotmail: can't be added at all.

    Gmail: appears to set up but is missing all incoming email from the past 2+ weeks, and contains what appears to be a random selection of sent email. There is no email incoming or outgoing in the hub from the past ten days, except for one incoming and outgoing email from today.

    MS Exchange Active Sync: appeared to have setup correctly when deleted and re-added yesterday. Had to reconfirm server settings this morning in order to have the accounts sync. This account was syncing for approx ~7 hrs yesterday before it stopped.

    Phone: Several outgoing and incoming phone calls do not appear in Hub+, but some phone calls do.

    After deleting and adding email accounts back the hub, the messages not appearing in the hub are inconsistent from one reinstall to the next.

    Running Motion BBD100-2 on ACF202

    Does anyone have any suggestions short of a factory reset?
    11-22-19 03:37 PM
  2. Ben xfg's Avatar
    11-22-19 08:38 PM

Similar Threads

  1. BlackBerry Hub+ Services / Bluetooth Permissions
    By RK_BB in forum BlackBerry HUB+ Suite
    Replies: 7
    Last Post: 11-24-19, 11:32 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 11-23-19, 07:28 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 11-23-19, 12:59 PM
  4. All of Black Friday's biggest and best deals — all in one place
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-19, 12:22 PM
  5. Become a certified Microsoft Excel pro with this $21 bundle
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-19, 11:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD