1. a4smitt's Avatar
    Hi hope you can help. I am using blend but when I send a email from my desktop using blend I can not get it to send out my signature. I have checked and I have this set up on my exchange account and also set on my z30. Handset. If I send direct from my berry the signature works and also from my exchange account also works. But when sending from blend there is nothing.

    Please help.

    Posted via CB10
    01-13-15 10:04 AM
  2. Bla1ze's Avatar
    It's a known concern with Blend. There is no way for you to fix it. Hopefully BlackBerry will correct it.
    01-13-15 11:32 AM
  3. sedalia066's Avatar
    We are all awaiting this fix. Exciting as Blend is to start there are enough issues left over to make the program less useful than it could be. Staying with e-mail and skipping Blend is my solution.
    01-13-15 12:26 PM
  4. a4smitt's Avatar
    Thanks for the info guys

    Posted via CB10
    01-13-15 01:22 PM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-17-15, 08:45 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 02-07-15, 06:38 AM
  3. Classic + BB10 way too complicated to use vs OS7
    By Mr4aces in forum BlackBerry Classic
    Replies: 158
    Last Post: 01-22-15, 01:45 AM
  4. Email popup
    By jlc0312 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 3
    Last Post: 01-13-15, 08:16 AM
  5. How do I use the BlackBerry Z3 with non micro sim?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-13-15, 05:34 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD