1. Champagnecork's Avatar
    I seem to have an issue with phone lately when placing a call:
    Either they do not connect at all (have to redial), or they break straight away when the called person answers, or we get disconnected after a couple of seconds, just like that. Boum.
    Is it my phone, the network or else?
    08-01-19 04:48 PM
  2. wbalogh's Avatar
    What phone model?

    Posted via CB10
    08-01-19 07:30 PM
  3. Champagnecork's Avatar
    oh yes sorry. K2
    08-02-19 06:43 AM
  4. wbalogh's Avatar
    Was the phone dropped? How old is your sim card? What network do you use? Otherwise coverage is good? Have you installed an update prior to the errors?

    Posted via CB10
    08-02-19 06:52 AM
  5. Champagnecork's Avatar
    answers in the order of the questions:
    no. one year. different ones, when i travel through Europe. yes. yes.
    08-02-19 05:37 PM
  6. wbalogh's Avatar
    Then it could just as well be a driver problem. I have no experience with droidberrys, but os10 people had something like this, and the cure was to load different radio files onto the device via sachesi. I do not know if this could be done on android, or anything similar (to revert to the previous driver). Have you tried the specific forum for the key devices? Maybe key-guys could help? I would, but only know my bb10

    Posted via CB10
    08-04-19 03:55 PM

Similar Threads

  1. AT&T releases software update ABZ982 for the BlackBerry KEYone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-15-19, 12:32 PM
  2. Call Logs / Icon Color
    By RK_BB in forum BlackBerry HUB+ Suite
    Replies: 3
    Last Post: 08-01-19, 10:50 AM
  3. When will Blackberry Key2 LE 64GB be available for sale?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 08-01-19, 10:29 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-30-19, 11:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD