1. chitwan's Avatar
    Since I ve upgraded my phone my blue doesn't seem to connect with any other device though both nice and the other device are dicoverable.......
    Have restarted my BlackBerry multiple times

    Posted via CB10
    04-14-15 04:14 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    so it doesn't connect to any BT device? Have you made the hone discoverable too? rebooted? what are you trying to connect to?
    04-14-15 04:20 PM
  3. viking2's Avatar
    Problems with Bluetooth on new OS. I have fast connection. Auto answer and answer by choice. Works great at my end. Have you tried deleting BT from phone and add again. Been there done that.

    Posted via CB10
    04-14-15 05:35 PM
  4. tex3523's Avatar
    Try deleting your paired device, then reboot. Then re pair your bluetooth device

    Posted from my awesome Q10
    04-17-15 10:10 AM

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 05-30-15, 04:57 PM
  2. Why does my Z10 not charge when powered off?
    By Muffella in forum BlackBerry Z10
    Replies: 21
    Last Post: 04-19-15, 03:35 PM
  3. Why do my downloads keep restarting on my Z10 since the 10.3 upgrade?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-15, 03:25 AM
  4. Z10 doesn't start. Please help me !!!
    By craca76 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 04-14-15, 03:30 PM
  5. Blackberry Z10 Wont start. Stuck at 100%
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-15, 10:17 AM