1. flintatones's Avatar
    Whenever I receive a call from an unknown. Caller my phone rings however it will not ring through my cars Bluetooth system. Not only can I not answer the call it also messes up my Bluetooth as it will no longer work. I have to turn the car off and restart it in order for it to work again. Happens every single time I get a call from an unknown caller. Please help!

    Posted via CB10
    06-22-15 02:08 PM
  2. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    What Car System?

    You might get a better reply if you list you Make, Model and Year and any info on the infotainment system being used. As not all are compatible with BB10.
    06-22-15 02:15 PM
  3. flintatones's Avatar
    Thanks Dunt. My car is a 2013 Audi A4 with built-in Bluetooth. I have not done any upgrades to my Bluetooth system

    Posted via CB10
    06-22-15 03:02 PM
  4. scrannel's Avatar
    First place to check is on your car's site. See if your phone is listed as compatible. It's not 100% accurate, but will give you an idea. But, while on line you can also check to see if any updates are due for your car's system.

    Sometimes deleting your car's BT profile in your phone and starting over can help.
    06-22-15 04:04 PM
  5. flintatones's Avatar
    Thanks scrannel. Will check the site and see if there are any updates coming. I have a z10 does the same thing. My friend has the z30 and does the same thing with his Jag. Very frustrating!

    Posted via CB10
    06-22-15 05:11 PM
  6. scrannel's Avatar
    A Jag? Is his a recent car? I have a 2013 RR Evoque and it uses the same nav/sound setup as recent Jags. I have two Z10s, one on 10.2 and the other on 10.3.2 and they both connect no issue.
    06-22-15 10:41 PM
  7. flintatones's Avatar
    Yes a 2014 xjr exact same issue with his Z30. My sw 10.3.1.1784. Not sure what his.

    Posted via CB10
    06-22-15 10:59 PM
  8. scrannel's Avatar
    Yes a 2014 xjr exact same issue with his Z30. My sw 10.3.1.1784. Not sure what his.

    Posted via CB10
    Well, as chance would have it, just got a 2015 Jag loaner from the dealer and my Z10 pairs no sweat. Can't understand the Z30 issue...
    06-24-15 10:58 AM
  9. flintatones's Avatar
    Pairing is not the issue. Both my z10 and z30 pair fine with my car and work 99 percent of time fine. It all gets messed up when I receive calls that come through as unknown caller. My system locks up I can't answer the call or make any calls afterwards using Bluetooth. I have to turn off my car and restart it to get it to work again.

    Posted via CB10
    06-25-15 09:44 AM
  10. scrannel's Avatar
    And not having that issues either. Get unknown callers on a regular basis. You may want to ask your dealer, next time you're in for whatever, to reload your car unit's software.
    06-25-15 11:06 AM

Similar Threads

  1. Help with register / buy Bbm protected, please!
    By bkurylowicz in forum eBBM Suite & BBM Protected
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-15, 11:37 AM
  2. Hi! Back with BB for good, getting White Passport
    By Pinsonn Laverdure in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-15, 10:21 AM
  3. Replacing outlook with Blend.
    By dale-c in forum BlackBerry Passport
    Replies: 10
    Last Post: 06-23-15, 08:51 PM
  4. Help me with Bbm protected please
    By bkurylowicz in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-15, 12:05 PM
  5. Buying a Z30 without any software difficulties....
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-15, 09:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD