1. ntrev_cb's Avatar
    Ever since the last 10.3 update I'm unable to connect to my car via Bluetooth. I'm using a Classic on Tesco Mobile (O2) and drive a 2013 BMW 3 series. Any ideas how to resolve this? I've completely removed any previous connections and have also tried rebooting the Classic but no joy. At times the car is not even recognised and does not allow pairing when it does.

    Posted via CB10
    05-21-17 03:13 PM
  2. JuiciPatties's Avatar
    Just to be clear, have you removed the connection on both the car and the device? Have you tried reloading the update on your phone?
    05-21-17 04:11 PM

Similar Threads

  1. Anyone having issues with hands-free connection in Nissan or Honda?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 05-19-17, 08:11 AM
  2. For as little as $3.29 a month you can use NordVPN to secure your browsers connection
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-17, 07:50 AM
  3. iam a blackberry z10 user...I cant connect call on my jio sim
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 05-18-17, 11:46 PM
  4. Track information not displayed on Volvo HMI system whilst streaming bluetooth
    By BerryManUK85 in forum BlackBerry Mobile Support
    Replies: 2
    Last Post: 05-18-17, 07:34 AM
  5. Need help -phone not dialinng on losing connection
    By Blackberryblade in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 05-17-17, 05:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD