1. CrackBerry Question's Avatar
    I used to use Blend and it worked just fine - then there was an update on BetaZone so I updated my PP and my laptop - eversince then I am unable to use Blend and I really want to! It drops connection every 60 seconds and then reconnect and so it goes on, so I just stoppped using it altogether, is it just me or is it a known bug? Does anyone know if it is going to be fixed? Hope to hear some good news here.
    07-08-15 05:35 AM
  2. DaFoxGrey's Avatar
    Beta versions may be buggy, they are offered to the BetaZone members to help BlackBerry hash out any issues.
    Report your issues in the BetaZone feedback, then uninstall/delete the beta version from your device and/or computer.
    Install the official release and see if the issue clears up.
    07-08-15 09:02 AM
  3. Ecm's Avatar
    Also be sure to update both the desktop client and the device app when there is a new version. Without both being updated, you will almost certainly have a buggy experience.
    07-08-15 10:53 AM
  4. Zedd88's Avatar
    I upgraded to the newly rolled out version in Blackberry World and I also keep getting disconnected. I use Blend a lot and with the new update it just keeps on disconnecting.

    This is not the Beta version rather it is the version in Blackberry World.

    I also upgraded my desktop app and it keeps on disconnecting.

    Posted via CB10
    07-09-15 09:49 PM
  5. Nanker Phelge's Avatar
    Are your connection issues via wifi or usb connection?
    07-09-15 09:58 PM
  6. Zedd88's Avatar
    Are your connection issues via wifi or usb connection?
    Via WIFI and I don't have this issue prior to upgrade to Blend 1.2.

    Posted via CB10
    07-09-15 11:59 PM
  7. Zmain's Avatar
    As I keep saying BlackBerry always gives us half ready apps
    This is really unacceptable.

    Posted via CB10
    07-10-15 03:08 AM
  8. Zedd88's Avatar
    As I keep saying BlackBerry always gives us half ready apps
    This is really unacceptable.

    Posted via CB10
    I really am already dependent on the Blend and have been using it flawlessly the past 9 months. That's why I resisted to urge to try the Beta. And when it became public, I thought problems as simple as connection would already be resolved.

    At any rate, I also tried USB and it also disconnects. I also deleted the pairing of the device and repaired it. The problem is that it connects. But just doesn't stay connected and drops connection after a minute or so.

    I also tried uninstalling Blend in the desktop then reinstalled it back.


    Posted via CB10
    07-10-15 03:28 AM
  9. tan_okan's Avatar
    I had similar issues with the Beta version. Reinstalled Blend on both of my devices. It works well now.

    Make sure you have these versions:

    BlackBerryDesktopSoftware_1.2.0.52_B59
    BlackBerry Blend 1.2.0.74

    PassportSQW100-1/10.3.1.2582 ‎Vodafone TR
    Last edited by tan_okan; 07-10-15 at 03:45 AM.
    07-10-15 03:33 AM
  10. Zedd88's Avatar
    Reverted back to Blend 1.1.0.67 good thing I have a copy of the bar file and also Uninstaller Blend Desktop and reinstalled Desktop version 1.1.0.23 and everything is now working.

    Note to self: Don't upgrade to Blend 1.2.x until after a few public releases (to ensure it is already stable).

    Posted via CB10
    07-10-15 03:57 AM
  11. Zedd88's Avatar
    I had similar issues with the Beta version. Reinstalled Blend on both of my devices. It works well now.

    Make sure you have these versions:

    BlackBerryDesktopSoftware_1.2.0.52_B59
    BlackBerry Blend 1.2.0.74

    PassportSQW100-1/10.3.1.2582 ‎Vodafone TR
    Yup I do have both those versions. The desktop one is release July 8 and the Blend 1.2.0.74 is released on the same day, I believe.

    I am aware that Desktop and Mobile App versions should match.

    I really liked the bigger font of the new version, too bad I had to revert back to the old version.

    Posted via CB10
    07-10-15 04:00 AM
  12. ferchu's Avatar
    .....
    Make sure you have these versions:

    BlackBerryDesktopSoftware_1.2.0.52_B59
    BlackBerry Blend 1.2.0.74
    ....
    BlackBerry Blend 1.2.1.74
    07-10-15 02:44 PM
  13. tan_okan's Avatar
    Blend - keep disconnecting-img_20150711_011635.png
    Blend - keep disconnecting-img_20150711_011610.png

    PassportSQW100-1/10.3.1.2582 ‎Vodafone TR
    07-10-15 05:17 PM
  14. ferchu's Avatar
    07-10-15 05:40 PM
  15. jchemma's Avatar
    It did the same for me. I had to uninstall the desktop application and reinstall everything to make it work. After that it was very fast and it didn't disconnect at all.

    Posted via CB10
    07-10-15 05:48 PM

Similar Threads

  1. Blackberry Blend & Whatsapp
    By tdeedles in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 9
    Last Post: 08-02-15, 03:45 AM
  2. Unable to access files from BlackBerry Link and Blend
    By Joonty in forum BlackBerry Leap
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-15, 04:52 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 07-10-15, 08:41 AM
  4. Blackberry Blend even worse?
    By d987654321 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-15, 03:21 AM
  5. Blend
    By Zmain in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 07-07-15, 06:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD