1. ArunZworld's Avatar
    Hi, I did a security wipe on my new Blackberry Z10 OS 10.1.2. After 20 minutes the red and green lights started blinking and I pressed the 'Power' button and the device started the boot process. My problem is, after the boot process finished the device screen goes blank and nothing works. I tried rebooting the device by pressing the 'Power' button and the result was the same. Then i tried manually pulling out the battery and rebooting but the screen just wont come 'ON' after the boot process. Tried many times without any result. Please help !!!

    Note : I did the security wipe because the device had problems accessing the 'Settings' icon after I upgraded the software OS from 10.1.1 to 10.1.2. The 'Settings' icon when pressed did not function and kept going to the main menu. My Blackberry Device is a STL 100-3 and came pre loaded with BB10 OS ver 10.1.1.
    07-26-14 02:12 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    Have you tried downloading an OS, plugging into your PC and seeing if Link recognizes your phone? If it does you can run an autoloader and put on a new OS.
    07-26-14 08:15 AM
  3. ArunZworld's Avatar
    Do I need to connect the Device to the computer while downloading the OS ? Also, How do I run an autoloader ?
    07-26-14 09:52 AM
  4. Andy Wijaya's Avatar
    Install latest BlackBerry link. Plug your BlackBerry to your PC. Then click option to "reload OS". It will download the latest update if you want.
    ArunZworld and ghundiraj like this.
    07-26-14 09:57 AM
  5. ArunZworld's Avatar
    Thank you guyz for the timely advice. I have done an OS installation and my device is back to it's wick'd best. I'm lovin' it. You guyz Rock !!!
    ghundiraj likes this.
    07-27-14 02:08 PM

Similar Threads

  1. Does anyone else miss the call from lock screen feature?
    By cespinal in forum BlackBerry Q10
    Replies: 9
    Last Post: 08-05-14, 01:54 PM
  2. No Lock Screen notofication when using black wallpaper
    By binoular222 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-14, 04:03 AM
  3. Phone now only showing sos on network
    By PaulPaul49 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 07-26-14, 12:15 PM
  4. Z10 only showing sos on network?
    By PaulPaul49 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-26-14, 10:46 AM
  5. Z10 problem
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 07-26-14, 05:39 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD