1. CrackBerry Question's Avatar
    I am feeling delays in Hub in Keyone ( running oreo ) first it started in messages and now in Hub .

    in messages : press delete for an SMS and you have to wait 2, 3 seconds till it is deleted .
    in hub : open hub and you have to wait 2 to 3 seconds till the emails show and the same to open or delete .

    this wasn't there before , it was working perfectly .
    12-03-18 09:47 AM
  2. mrsimon's Avatar
    I am feeling delays in Hub in Keyone ( running oreo ) first it started in messages and now in Hub .

    in messages : press delete for an SMS and you have to wait 2, 3 seconds till it is deleted .
    in hub : open hub and you have to wait 2 to 3 seconds till the emails show and the same to open or delete .

    this wasn't there before , it was working perfectly .
    I've felt it since I installed the Priority Hub function. There are very obvious delays when opening and closing messages.
    Could it be because of that?
    12-03-18 04:30 PM
  3. moosbb's Avatar
    I've felt it since I installed the Priority Hub function. There are very obvious delays when opening and closing messages.
    Could it be because of that?
    That may be that since it's a new feature. Maybe it's not optimised enough yet.
    And I don't use that feature and doesn't have the delay....so it may be it.
    12-03-18 05:13 PM
  4. mrsimon's Avatar
    That may be that since it's a new feature. Maybe it's not optimised enough yet.
    And I don't use that feature and doesn't have the delay....so it may be it.
    I just turned it off, and hey presto, it's working OK again. So, at least for me, the Priority hub is causing lagging on all actions including deleting.
    12-03-18 05:16 PM
  5. moosbb's Avatar
    I just turned it off, and hey presto, it's working OK again. So, at least for me, the Priority hub is causing lagging on all actions including deleting.
    Good. Let's @LiamQ and @max-bb get informed.
    That feature seems to need so more love.
    12-03-18 05:18 PM
  6. Rgrblue's Avatar
    since update prior to November 30 the hub is slow, lags when deleting emails, and when opening the hub. I never had this issue before. I don't use priority hub. is latest update going to improve this or make it worse?
    12-03-18 10:14 PM
  7. mrsimon's Avatar
    since update prior to November 30 the hub is slow, lags when deleting emails, and when opening the hub. I never had this issue before. I don't use priority hub. is latest update going to improve this or make it worse?
    I've turned of the priority Hub, but I have noticed some lagging still. So, let's hope a 'bug fix' will do the job.
    12-05-18 12:37 PM

Similar Threads

  1. HUB very slow
    By crowning73 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 12
    Last Post: Today, 03:26 AM
  2. BlackBerry Hub & Services Lagging BAD
    By trombetta in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 5
    Last Post: 12-10-18, 03:18 PM
  3. I tried ditching my Keyone but I was back in less than 24 hours
    By yorkshireman2 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 12-09-18, 03:51 PM
  4. BlackBerry Contacts
    By RLeeSimon in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 6
    Last Post: 12-03-18, 09:39 PM
  5. Lost my notes after updating Blackberry Hub!
    By Unnojo in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-02-18, 12:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD