1. lawnferie's Avatar
    Have had my Classic for about 2 weeks now. Camera randomly stopped working. Upon opening the stock application I get one of the two screens I've attached (hopefully you can see). I've tried closing, re-opening, powering down, resetting, checking for any updates. Nothing works. I have not done any type of updates or downloaded any other apps that would have caused this. Was working fine, then this afternoon it stopped. Have not dropped phone or anything else I can think of to cause it. Please help if able!! Thanks. -Adam

    Bbry Classic Camera Froze-img_20150625_180829.png
    Bbry Classic Camera Froze-img_20150625_180812.png

    Posted via CB10
    06-25-15 05:15 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    Reload your OS... if that doesn't fix it, get an exchange.
    06-25-15 06:00 PM
  3. lawnferie's Avatar
    Thanks Bla1ze for quick response. Will try tonight and see if that works.

    Side note: you guys probably get this a lot. Love CrackBerry and support. Great to see you're able to get involved in basic user forum questions on top of everything else busy with. Thank you from a loyal supporter

    Posted via CB10
    Bla1ze likes this.
    06-25-15 06:06 PM

Similar Threads

  1. Anybody else have any problems with passport camera focusing?
    By want1icantbwithout in forum BlackBerry Passport
    Replies: 22
    Last Post: 07-17-17, 01:47 AM
  2. Calendar crashing on Classic SQC100-4/10.3.2.798
    By Denny_Crane in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 20
    Last Post: 08-08-15, 11:33 AM
  3. Factory unlocked Blackberry Classic SQC100-4
    By heading4tomorrow in forum Buy, Sell, Trade - Sold / Archived
    Replies: 7
    Last Post: 06-29-15, 07:19 PM
  4. Replies: 11
    Last Post: 06-26-15, 06:31 PM
  5. What kind of SIM card does the classic and passport use?
    By bap3221 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-15, 06:37 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD