1. omlekzkie's Avatar
    I am using a generic charger with 2.1 Amp. The red led lits on, the battery with lightning icon appears at was followed by green led flashing on slowly but still got 0 after hours of charging.
    11-30-18 04:40 PM
  2. johnny_bravo72's Avatar
    Possibly a dead battery that needs replacing.
    11-30-18 06:54 PM
  3. conite's Avatar
    I am using a generic charger with 2.1 Amp. The red led lits on, the battery with lightning icon appears at was followed by green led flashing on slowly but still got 0 after hours of charging.
    Agreed that battery is probably dead. You could also try another charger/cable just in case.

    You may also wish to look up "stack charging" on Google.
    12-02-18 11:30 PM
  4. daytoncapri's Avatar
    In my case, I believe that the port had gotten lose on my PB, giving me iffy signals much like yours. My solution was to set it on top of the alternative three pin BB stand charger...and now it charges OK.

    I know that's not quick and easy answer as you probably don't have one of those lying around, and there's no guarantee it would work for you if you bought one. .. just maybe. Good luck.
    12-30-18 06:47 PM

Similar Threads

  1. Motion has flashing red light and does not boot.
    By mrcrj in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 04-17-19, 06:00 PM
  2. BB-Passport
    By Mamunur Rashid Sunny in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 12-03-18, 07:27 PM
  3. Classic Apps not responding after phone died during a phone call
    By lovebbgirl in forum BlackBerry Classic
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-18, 01:37 PM
  4. Software Update Not Available
    By Lauren Alexander in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 1
    Last Post: 11-28-18, 11:18 PM
  5. BB Hub problem after update
    By Tip777 in forum Android Apps
    Replies: 3
    Last Post: 11-28-18, 09:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD