1. foxtrotgb1's Avatar
    Hi guys, I'm having a bad experience with last SW update: my Passport battery reach 20% around 15:00 while it always last till 22:00.
    Phone usage is still on my standard so something should have happen.
    37% of battery is used by System
    Anyone else do have experienced similar issue?
    Thanks

    Posted via CB10
    09-23-15 08:45 AM
  2. arnold nyakundi's Avatar
    on the flipside i now get home with about 30% when i used to have to top up for like 15 mins before the update. like you same usage nothing different if anything using it more as i retired my 2nd phone
    09-23-15 08:52 AM
  3. antiplex's Avatar
    I just updated from the last 10.3.1 version to v 10.3.2.2474 a few days ago and without having read anything about such issues before thought I noticed some worsened battery drain based not only on battery monitors displayed % but also on the total runtime on my average use.
    wouldnt call it horrible but somewhat noticeable.

    Posted via CB10
    09-23-15 10:51 AM
  4. STEVE HOUDE's Avatar
    Same here ! And my screen doesn't flip anymore

    Posted via CB10
    09-23-15 05:46 PM
  5. Ragbert's Avatar
    After any update, give your phone a few days to settle into it. You may find that battery life improves after a few days of running warm.

    Typed on my Q10, SQN100-2, 10.3.2.2339, Radio .2340
    09-23-15 08:24 PM
  6. foxtrotgb1's Avatar
    True that I update it just when back from a business trip in china, but usually I am the one who need a couple of days to recover from jet lag...should not happen to my phone....!

    Posted via CB10
    09-23-15 10:55 PM
  7. STEVE HOUDE's Avatar
    Kind of tired of bugs like this !!!!

    Posted via CB10
    09-24-15 06:50 AM
  8. Sajan Patel's Avatar
    Hey mate ! i am having the same issue as my phone do not last long
    my phone is always on low brightness with power saver on and i mostly use whats app and facebook. still my battery is reduced to 10% every hour even when not in use
    09-26-15 01:25 AM
  9. Anurag Dabholkar's Avatar
    After updating I had no problems. But now my phone does not automatically go in battery saving mode. Phone is over heating. Even in bed time mode batter saving mode does not launch. I used to carry my phone with 45% battery power before. Now I ve to charge thrice a day. Somethings wrong. Never interfered with settings but some bug has emerged. Needs to be fixed.

    Posted via CB10
    09-26-15 02:58 AM
  10. Ragbert's Avatar
    Several people have suggested going back to a slightly older radio - have any of you tried that yet?

    See post #2 in this thread:
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=1039128

    Typed on my Q10, SQN100-2, 10.3.2.2339, Radio .2340
    Last edited by Ragbert; 09-27-15 at 10:59 AM.
    09-27-15 10:25 AM

Similar Threads

  1. Replies: 196
    Last Post: 11-06-15, 02:17 AM
  2. No Push Email after Udate to 10.3.2.2474
    By pegrat in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 10-22-15, 08:05 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-29-15, 02:26 AM
  4. Android Powered Passport?
    By bredamota in forum BlackBerry Passport
    Replies: 5
    Last Post: 09-23-15, 06:40 PM
  5. Passport locked
    By poloHD in forum BlackBerry Passport
    Replies: 8
    Last Post: 09-23-15, 11:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD