1. Rodney DELFIEU's Avatar
    hello,
    struggling right now to swipe device, apparently the device is encrypted and I can't Decrypte it, cause the function in encryption menu is unavailable (dimmed).
    and neither can I whipe it Via the blackberry desktop softwear because there are connection issues with the wire (I've tried with another one, and on another computer but doesn't change anything).

    so I wanted to download the autoloader but the link doesn't work there:
    http://developer.blackberry.com/native/downloads/

    can anybody send me another link or help me out in this issue??
    09-19-17 04:23 AM
  2. conite's Avatar
    Proper autoloader:

    https://mega.nz/#!lcZUHB5R!kb98vL757...RWrbfeuogn_KRA

    Are you trying to decrypt an SD card?
    Last edited by conite; 09-19-17 at 08:36 AM.
    09-19-17 07:22 AM
  3. Rodney DELFIEU's Avatar
    MT CONITE,
    no I've removed the SD card, apparently it's the device that's encrypted see picture attached and Can't decrypt it the function is dimmed (or grayed if that makes sense).
    Attached Thumbnails autoloader  for BB Z30 model STA100-2-img_20170919_141454.png  
    09-19-17 08:27 AM
  4. conite's Avatar
    MT CONITE,
    no I've removed the SD card, apparently it's the device that's encrypted see picture attached and Can't decrypt it the function is dimmed (or grayed if that makes sense).
    Why do you care if the device is encrypted if you're trying to wipe anyway?
    09-19-17 08:33 AM
  5. Rodney DELFIEU's Avatar
    Cause I could not wipe "delete data" was grayed.
    But I finally solved the issue in reinstalling the Os with autoloader.
    MT for your help
    09-19-17 01:56 PM

Similar Threads

  1. Should I buy a BlackBerry Z30 for 80 bux?
    By sundeep_mann in forum BlackBerry Z30
    Replies: 15
    Last Post: 11-10-17, 01:59 PM
  2. Bb priv reboot/restart problem
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-17, 02:44 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 09-18-17, 10:25 PM
  4. My Q5 has been booting at 99% for 2days...help!
    By Vichiguy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09-18-17, 07:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
We have updated our Privacy Policy and Terms & Conditions. Please check them out.