1. iamvarunshah's Avatar
    Hello,

    Please find the attachments. I have added a pic with a post on a crackberry forum. Here is the link to that forum: [Update] Clash of Clans working on BlackBerry 10 devices [13-10-2016] - BlackBerry Forums at CrackBerry.com

    Its showing properly in Crackberry app but not showing on the website. I am also sending the pic which I want to attach with the post.

    I have latest version of Crackberry installed in my BlackBerry Passport.

    Please do the needful asap.

    Thanks & Regards,

    Varun Shah

    Sent*from*my*BlackBerry Passport.
    Attachment not showing properly in post on CB forum-img_20161026_141640.png
    Attachment not showing properly in post on CB forum-img_20161026_141629.png
    Attachment not showing properly in post on CB forum-img_20161026_110128.jpg

    Posted via CB10 on my BlackBerry Passport.
    10-26-16 05:01 AM
  2. Bla1ze's Avatar
    Fixed in your other post.
    iamvarunshah likes this.
    10-26-16 08:04 AM

Similar Threads

  1. Snap is not working please help
    By anuj syal in forum Ask a Question
    Replies: 32
    Last Post: 12-19-16, 12:18 PM
  2. 10.3.3 seen this on Twitter
    By Skidoo583 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 10-28-16, 05:14 PM
  3. Folders in the phone
    By kmflame in forum BlackBerry Priv
    Replies: 7
    Last Post: 10-27-16, 09:54 AM
  4. How do I get a working BBM app on my ancient PlayBook?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 10-26-16, 10:19 AM
  5. DTEK 60- BS review on digitec.ch
    By Vampiro in forum BlackBerry DTEK60
    Replies: 3
    Last Post: 10-26-16, 09:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD