1. oldmangeddyboy's Avatar
    This topic was raised by another user nearly a week ago and no one except me has raised a similar problem,when I try and use blackberry protect I get this
    Anyone else having problems with BlackBerry Protect?-img_20170312_130120.png
    Has anyone else had this besides the original poster?
    I've done all the normal things reset my phone and tried to activate it by WiFi and still it doesn't work.

    Posted via CB10
    03-12-17 02:01 PM
  2. Carjackd's Avatar
    Try toggling it off in settings and logging back in
    03-13-17 12:56 AM
  3. Carjackd's Avatar
    What OS version are you using?
    03-13-17 12:58 AM
  4. oldmangeddyboy's Avatar
    What OS version are you using?
    10.3.2.
    I've checked for an update there isn't one yet available, and I've switched it on and off and still no joy.

    Posted via CB10
    03-13-17 04:26 AM
  5. Carjackd's Avatar
    Have you tried login in a protect.blackberry.com and making sure the device hasn't been archived?
    03-13-17 10:34 AM
  6. oldmangeddyboy's Avatar
    Have you tried login in a protect.blackberry.com and making sure the device hasn't been archived?
    Yes my device is still showing as active.

    Posted via CB10
    03-13-17 02:05 PM

Similar Threads

  1. WTS: unlocked att blackberry classic
    By MB64 in forum Buy, Sell, Trade - Sold / Archived
    Replies: 26
    Last Post: 03-17-17, 07:24 PM
  2. Replies: 64
    Last Post: 03-12-17, 09:18 PM
  3. have security alert message when sending e mail
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-12-17, 04:17 PM
  4. Issues with BB Content Transfer App
    By Samundae in forum BlackBerry Priv
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-17, 03:43 PM
  5. Problem with screen
    By Theodoros Georgiou in forum BlackBerry Priv
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-17, 02:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD