1. CrackBerry Question's Avatar
    Hi everyone!

    I bought a BB Z10 in USA unlocked and when back to Brazil and insert a SIM card with 4G, does not work. The option 4G appears on the phone but the network stay in H+.

    My Model is:STL100-3
    My Version is: 10.3.2.2474

    Maybe other version can solve the issue?

    Thank you,

    Thiago
    10-31-16 02:20 PM
  2. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    I understood that the UK Version of the Z10 (STL100-2) is what worked best in Brazil.

    You need to look at the specs for the STL100-3 and compare it with your carrier's frequencies and bands.
    10-31-16 03:02 PM
  3. Ment's Avatar
    Brazil uses Bands 3&7 for LTE which STL100-3 lacks. You need to get STL100-2.
    10-31-16 04:01 PM
  4. thiagocpv's Avatar
    OK Guys and is there something to do with STL1003?? Is possible to change the firmware to STL1002 or something?

    Thank you
    10-31-16 08:17 PM
  5. thurask's Avatar
    OK Guys and is there something to do with STL1003?? Is possible to change the firmware to STL1002 or something?

    Thank you
    No, that's in hardware.
    10-31-16 08:33 PM
  6. thiagocpv's Avatar
    All right, Thank you very much!
    11-02-16 10:24 AM

Similar Threads

  1. Flickering screen when Dtek60 is fully charged and plugged in
    By cooleddie in forum BlackBerry DTEK60
    Replies: 14
    Last Post: 02-10-17, 07:26 AM
  2. Help me to install play store in my Z3
    By Shantinath K in forum BlackBerry Z3
    Replies: 6
    Last Post: 11-01-16, 09:40 PM
  3. Playbook 4g won't launch android apps
    By Old_Mil in forum PlayBook Apps & Games
    Replies: 7
    Last Post: 11-01-16, 03:30 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-31-16, 12:31 PM
  5. I have never been more addicted to a website/app in my life
    By sbullet46 in forum Site Feedback & Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-31-16, 11:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD