1. olliegrl's Avatar
    My facebook pushes without a problem, but it seems like my phone never alerts me to new emails until i open the app. it did the first day i had it, but now it seems it's stopped?

    i checked the settings and my email account is set to "push new data".

    any ideas? could this be a verizon issue?
    05-23-11 05:33 PM
  2. FigureThisOut's Avatar
    What type of email account?
    05-24-11 12:56 AM
  3. ek9max's Avatar
    I had issues until i set my gmail as an exchange server. Now its as good as my berry was.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-24-11 12:09 PM
  4. olliegrl's Avatar
    it's a yahoo account. it seems to be doing better today. maybe it was just new iphone jitters. /shrug
    05-24-11 04:30 PM
  5. FigureThisOut's Avatar
    it's a yahoo account. it seems to be doing better today. maybe it was just new iphone jitters. /shrug
    Yahoo push either works really well or doesn't work at all. I used to hate that
    about it. Thankfully using Exchange I've only had like one issue.
    05-24-11 05:37 PM
  6. Shodan775's Avatar
    it's a yahoo account. it seems to be doing better today. maybe it was just new iphone jitters. /shrug
    Just my personal opinion, I can't stand yahoo mail. Working or not. I had it set up, than later I just decided to shut down my yahoo account, due to the enormous amount of spam i was getting and I couldn't control it anymore. I had that email account for 5-6 years now.
    Even a .live account is better.
    05-25-11 09:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD