Sign up now for Disney+
  1. ssn494's Avatar
    I am using z10 stl100-1. The problem is video apps from android don't work.like the YouTube app that I installed after patching with help from Cobalt's thread doesn't work. Everything else loads except the video. I can search in the app and log in to my account but the videos just keeps loading.
    I want to know if this is the same condition with all the z10 models or is it specific to stl100-1 version. It's the same with all other android apps everything else loads except the video. Any help would be appreciated. Thanks

    Posted via CB10
    01-31-16 11:01 AM
  2. STRULE's Avatar
    My YT works fine, try to download a new FW and install via sachesi, I can post my patched YT app if you want to

    Posted via CB10
    01-31-16 02:17 PM
  3. ssn494's Avatar
    My YT works fine, try to download a new FW and install via sachesi, I can post my patched YT app if you want to

    Posted via CB10
    May I know which OS version are you in now and which z10 model you are using. BTW what do you mean by FW? Thanks in advance

    Posted via CB10
    01-31-16 03:24 PM
  4. STRULE's Avatar
    Fw=firmware
    My os is 10.3.2.2836
    Z10 STL100-2

    Posted via CB10
    01-31-16 08:35 PM
  5. tdyhedge's Avatar
    I think it's an issue specific to the STL100-1 model. I have no concrete proof, however, I've read other threads regarding this same issue you seem to be describing. I would suggest using the app SuperTube app in BlackBerry World. It works just as well, maybe even better, than YouTube.


    Q10SQN100-2/10.3.2.2876
    Last edited by tdyhedge; 01-31-16 at 11:19 PM.
    01-31-16 11:07 PM
  6. ssn494's Avatar
    I think it's an issue specific to the STL100-1 model. I have no concrete proof, however, I've read other threads regarding this same issue you seem to be describing. I would suggest using the app SuperTube app in BlackBerry World. It works just as well, maybe even better, than YouTube.


    Q10SQN100-2/10.3.2.2876
    That's what I was also thinking. I have already bought supertube . The problem is video streaming within all the android apps. I just gave youtube as an example. Thanks for the reply.

    Posted via CB10
    02-01-16 01:39 AM
  7. Johnny Dollar's Avatar
    I use the stock YouTube on my -3. No problems.

    "A cow pie ain't something you bring to the county fair "
    02-01-16 10:44 AM
  8. citizen_ka's Avatar
    Hi. Is it possible to have a link for the YouTube patched app? I patched it with Lucky Patcher, it works fine, but I can not sign in with my personal data. It says: Error to sign in...

    Posted via CB10
    02-01-16 03:47 PM
  9. tdyhedge's Avatar
    Hi. Is it possible to have a link for the YouTube patched app? I patched it with Lucky Patcher, it works fine, but I can not sign in with my personal data. It says: Error to sign in...

    Posted via CB10
    Go to Cobalt's Landing thread

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=965257

    In the first post you will find a patched YouTube apk and a Google+ Whitelist apk. Follow the instructions and download and install both apk's and you should be able to sign in.

    Q10SQN100-2/10.3.2.2876
    02-01-16 05:42 PM
  10. citizen_ka's Avatar
    Thank you!

    Posted via CB10
    02-02-16 02:07 AM

Similar Threads

  1. VPN for Z10
    By tiffani nichole in forum Android Apps
    Replies: 3
    Last Post: 02-22-16, 02:20 AM
  2. How do I unlock an AT&T Passport for use on T-Mobile?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 02-03-16, 07:13 AM
  3. Calendar default for Blend
    By crashog in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-16, 10:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD