01-20-17 12:34 PM
68 123
tools
  1. G_Unit MVP's Avatar
    Latest versions works fine.
    Z30/10.3.3 Instagram 10.0.1 works good
    Does video upload and stories work too with 10.3.3?
    11-23-16 12:45 PM
  2. shorski's Avatar
    Does video upload and stories work too with 10.3.3?
    Sorry, camera on 10.3.3 is not working for me so I don't know for sure if stories upload is possible.
    As for video uploads, it's not working.
    However, I can view videos and stories made by other users.
    11-23-16 01:27 PM
  3. G_Unit MVP's Avatar
    Sorry, camera on 10.3.3 is not working for me so I don't know for sure if stories upload is possible.
    As for video uploads, it's not working.
    However, I can view videos and stories made by other users.
    Yes, same here, can view but cannot upload.
    11-23-16 06:06 PM
  4. DiegoV_G's Avatar
    I went back to 9.7.0 and got it working.
    Link for this version please. I have the same problem. Also how did you do to install an older version. My phone keep telling me I had a new version so I'm no longer allowed to install old versions, even when I already uninstalled the app
    11-23-16 07:28 PM
  5. Filibustered1's Avatar
    Here's the link: https://m.apkpure.com/instagram/com....37ea345b7d390d.
    I hope it works.
    As for uninstalling, perhaps a restart is needed or you have an issue with the android runtime.

    Posted via CB10
    11-23-16 08:08 PM
  6. TheDutch20's Avatar
    Here's the link: https://m.apkpure.com/instagram/com....37ea345b7d390d.
    I hope it works.
    As for uninstalling, perhaps a restart is needed or you have an issue with the android runtime.

    Posted via CB10
    I would say the latter. I have went back to 9.5 I think same issues.


    Posted via CB10
    11-24-16 08:07 PM
  7. NRB's Avatar
    Hello,

    Was using 9.8 but it started to give some problems after 2 days of use. I'm now using 9.7 and it seems to be more fluid. Let's see if this is the one.

    Regards

    Z30-STA100-5/10.3.2.2876/ CB10
    11-24-16 11:52 PM
  8. ediggity's Avatar
    Hello,

    Was using 9.8 but it started to give some problems after 2 days of use. I'm now using 9.7 and it seems to be more fluid. Let's see if this is the one.

    Regards

    Z30-STA100-5/10.3.2.2876/ CB10
    I'm already down to 9.6. Hopefully when / if 10.3.3 drops then we can move back up like shorski.

    Sent from my Z30
    11-27-16 05:22 PM
  9. Segunfcb's Avatar
    I tried older versions of instagram but if still freezes

    Posted with my awesome Z30STA100-5/10.3.2.2639
    11-29-16 04:26 PM
  10. diogoteixeira87's Avatar
    I tried older versions of instagram but if still freezes

    Posted with my awesome Z30STA100-5/10.3.2.2639
    Did you try 9.8? It's working for me.

    Posted via CB10
    11-29-16 04:58 PM
  11. DiegoV_G's Avatar
    Just in case, with the new OS update, Instagram new versions still won't work

    Posted via Passport SE
    11-30-16 06:38 PM
  12. G_Unit MVP's Avatar
    Just in case, with the new OS update, Instagram new versions still won't work

    Posted via Passport SE
    Yep, and 9.8 also stopped working, had to go back 9.7.

    Posted via CB10 - Z30 STA100-5
    12-01-16 08:05 PM
  13. conite's Avatar
    I just installed the latest Instagram (10.0.1) to test it. Started and stopped it about ten times. Can't seem to make it fail.

    Make sure you obtain the app with Cobalt's Google Play Store, as there are multiple builds of each version and only one suitable for our devices.
    12-01-16 08:44 PM
  14. G_Unit MVP's Avatar
    I just installed the latest Instagram (10.0.1) to test it. Started and stopped it about ten times. Can't seem to make it fail.

    Make sure you obtain the app with Cobalt's Google Play Store, as there are multiple builds of each version and only one suitable for our devices.
    I had to reinstall Cobalt's play store and services, and now is working again. Even the latest 10.1.0.
    12-02-16 06:41 PM
  15. G_Unit MVP's Avatar
    Crap! It worked for a moment and now it's freezing again. The app opens, and after a few seconds it crashes. No response.


    Instagram on z30?-img_20161203_012304.png

    Posted via CB10 - Z30 STA100-5
    12-02-16 10:26 PM
  16. shorski's Avatar
    Crap! It worked for a moment and now it's freezing again. The app opens, and after a few seconds it crashes. No response.


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20161203_012304.png 
Views:	225 
Size:	188.8 KB 
ID:	413359

    Posted via CB10 - Z30 STA100-5
    All versions up to 9.7.5 stopped working for me too
    12-02-16 10:50 PM
  17. cybersaga's Avatar
    This has been happening to me too. There are some odd peculiarities with the bug.

    1. When instagram first opens after being installed (or updated), it shows the old interface - whatever UI change was in the last update does not show.
    2. If you log out of instagram and then close it, you can open it again and log in just fine. Also, I see the new UI changes this time.
    3. After closing it (without logging out) it locks after opening it again. But if you go into settings and delete the app data for instagram, you can open it and login again (you're back at step 1).
    4. I've had this happen over several instagram updates, all installed from Snap. I found that if I just put up with it (or ignore instagram) for a few days, it starts working normally again. I can't find any reason.

    I did not install from Cobalt's play store though. I'm going to try that.
    12-02-16 11:42 PM
  18. cybersaga's Avatar
    Installing from Cobalt's play store did the trick.

    I did notice that on the first open I still saw some relics of the old UI (the "Your story" icon wasn't there, and the icon in the top right for DMs was the old envelope rather than the new arrows) but after closing and reopening, the UI is updated and everything keeps working. I tried closing and reopening several times now and it still works.
    12-03-16 12:03 AM
  19. G_Unit MVP's Avatar
    Installing from Cobalt's play store did the trick.

    I did notice that on the first open I still saw some relics of the old UI (the "Your story" icon wasn't there, and the icon in the top right for DMs was the old envelope rather than the new arrows) but after closing and reopening, the UI is updated and everything keeps working. I tried closing and reopening several times now and it still works.
    I'm using Cobalt's, worked fine the first time after login in. After closing and openning again, it freezes after a second or two.
    12-03-16 12:09 AM
  20. shorski's Avatar
    Installing from Cobalt's play store did the trick.

    I did notice that on the first open I still saw some relics of the old UI (the "Your story" icon wasn't there, and the icon in the top right for DMs was the old envelope rather than the new arrows) but after closing and reopening, the UI is updated and everything keeps working. I tried closing and reopening several times now and it still works.
    Wait for like an hour or two and then try opening again. It will go back to freezing.
    12-03-16 12:20 AM
  21. cybersaga's Avatar
    It's still working just fine. I closed it and open again just now and it's good.

    I realize it's hard to call anything a "fix" if you don't even know what the problem is. It's seems hit and miss. We'll see if it's still good after the next update.
    12-04-16 10:04 AM
  22. G_Unit MVP's Avatar
    I have uninstalled it, reinstalled the latest version, and it worked fine for the first time if I don't close the app. It's been more than 24 hours working perfect.

    But, when I closed it and reopen, then it start to freeze a second after you open it.
    12-04-16 06:26 PM
  23. DiegoV_G's Avatar
    9.7.0 is working perfectly for me thank god

    Posted via Passport SE
    12-04-16 06:59 PM
  24. G_Unit MVP's Avatar
    9.7.0 is working perfectly for me thank god

    Posted via Passport SE
    Tried 9.7.0 and is doing the same. Works the first time, but when I close it and re open, run for a second and then it freezes.

    EDIT: Finally I got it working, but I had to go as far as version 8.0

    Posted via CB10 - Z30 STA100-5
    Last edited by G_Unit MVP; 12-05-16 at 06:56 PM.
    12-05-16 02:58 PM
  25. NRB's Avatar
    Tried 9.7.0 and is doing the same. Works the first time, but when I close it and re open, run for a second and then it freezes.

    EDIT: Finally I got it working, but I had to go as far as version 8.0

    Posted via CB10 - Z30 STA100-5
    Hello,

    Using 9.6 and working very good. Was using 9.7 but had some serious lag and went to 9.6.

    Best regards

    Z30 STA100-5/10.3.3.2049/CB10
    12-05-16 09:58 PM
68 123

Similar Threads

  1. Cannot access envrypted files on sdcard via usb
    By WiredMatt in forum BlackBerry Q10
    Replies: 5
    Last Post: 01-12-17, 04:22 PM
  2. Any recommendations for DTEK60 car chargers?
    By stanfordprof in forum BlackBerry DTEK60
    Replies: 19
    Last Post: 12-23-16, 03:08 AM
  3. Z30 Blackberry Link file transfer
    By tmladenka in forum BlackBerry Z30
    Replies: 19
    Last Post: 11-15-16, 09:43 PM
  4. Voicemail notification won't go away on DTEK60
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-16, 03:29 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 11-09-16, 08:46 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD