1. Aashish Tyagi's Avatar
    I got a problem, ,m using snap on my z10 n wen i go directly to d top new or free section, it shows some apps nd loading more is shown up...n more apps don't appear

    Posted via CB10
    09-23-14 12:30 PM
  2. blueyestm's Avatar
    What?

    You're just browsing and they don't show up?
    09-23-14 12:42 PM
  3. hsiangyi's Avatar
    Yeah, this prob has been around for awhile now

    SinSim, posted via CB10
    09-23-14 12:46 PM
  4. sargodian2's Avatar
    Remove cache from setting and then restart snap...

    Posted via CB10
    09-23-14 05:28 PM
  5. Roopak Saini's Avatar
    Me too having same problem.
    Z10STL100-1/10.2.1.3247

    My sexyberry
    09-26-14 06:40 AM
  6. hsiangyi's Avatar
    I've removed the cache, restarted my phone. Still the same problem.

    SinSim, posted via CB10 (Q10, 10.2.1.3247)
    09-26-14 11:59 AM

Similar Threads

  1. Music app not sharing to Facebook
    By jefbeard911 in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 09-27-14, 01:37 PM
  2. Android apps
    By mitsumshinehuz in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 09-23-14, 12:45 PM
  3. Blackberry Classic - Running new apps??
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 09-23-14, 12:02 PM
  4. Promo code for Camera++ app
    By inmobisoft in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 09-23-14, 11:44 AM
  5. Error buying app on PlayBook?
    By sandymacnab in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-23-14, 11:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD