1. spinderellax7's Avatar
    I'm having issues with Netflix not being able to play a video. The app loads fine, but I get stuck on this loading screen when trying to play something:
    Netflix not working on 10.2.1-img_20140728_015939.png

    I have 10.2.1.2977 on a z10 stl 100-1. Is anyone else having this issue? Any additional runtimes I should have?

    Thanks

    Posted via CB10
    07-28-14 02:18 AM
  2. spinderellax7's Avatar
    Also, this is the newest from Snap (3.6.3). None of the previous versions have worked either

    Posted via CB10
    07-28-14 02:28 AM
  3. juanjo322's Avatar
    Netflix not working on 10.2.1-img_20140728_013142.png

    Netflix not working on 10.2.1-img_20140728_013158.png


    Just checked mine and it's working perfectly.. downloaded through Snap

    BlackBerry Z30.. nothing else comes close!
    Attachment 287377
    07-28-14 02:33 AM
  4. byex's Avatar
    I just upgraded to the Netflix 3.7.0 build and no problems running it on Z30. It's the latest Netflix release available on play store where I downloaded it from through evozi. Release date July 25. Try doing that and see what happens.

    Go to Netflix on play store, copy or cut the link and head over to evozi. Paste the link into the field and clink generate download link. It will download it to your device.

    Posted via CB10
    juanjo322 likes this.
    07-28-14 02:47 AM
  5. juanjo322's Avatar
    I just upgraded to the Netflix 3.7.0 build and no problems running it on Z30. It's the latest Netflix release available on play store where I downloaded it from through evozi. Release date July 25. Try doing that and see what happens.

    Go to Netflix on play store, copy or cut the link and head over to evozi. Paste the link into the field and clink generate download link. It will download it to your device.

    Posted via CB10
    I had not heard of this option this is really cool. Thanks.


    BlackBerry Z30.. nothing else comes close!
    07-28-14 01:48 PM
  6. Sally Mack's Avatar
    It doesn't work because the stl100-1 hardware has problems with the hardware decoder. There is an older version I posted in another netflix not working thread that needs to be sideloaded (bar file). Use the search function to find it.
    07-28-14 11:13 PM
  7. kikocasal's Avatar
    Hello Sally. I have that model and have the same problem. It never ends loading. And unfortunately I can't fin what you are talking about. I have an STL 100-1 Could you Copy the link?

    Posted via CB10
    07-29-14 04:19 PM
  8. richrockx's Avatar
    I've said it before, I'll say it again, who wants to watch TV on a smartphone sized screen?

    Via Z10
    07-29-14 04:52 PM
  9. kikocasal's Avatar
    I want to plug it into the TV.


    Posted via CB10
    07-29-14 05:07 PM
  10. Sally Mack's Avatar
    Hello Sally. I have that model and have the same problem. It never ends loading. And unfortunately I can't fin what you are talking about. I have an STL 100-1 Could you Copy the link?

    Posted via CB10
    Sure... http://forums.crackberry.com/blackbe...00-1-a-919210/

    For future reference, how I found it:
    1. Click advanced search
    2. Type netflix in keyword field.
    3. Type "Sally Mack" in username field.
    07-29-14 09:33 PM
  11. Bla1ze's Avatar
    Curse of the STL100-1...STRIKES AGAIN!
    07-29-14 09:35 PM
  12. mhg0157's Avatar
    When traveling it's great to have Netflix, Crackle and the like and just use an HDMI cable. That feature makes all those video streaming apps worth it.
    07-29-14 09:45 PM
  13. kikocasal's Avatar
    Thanks Sally. Nevertheless the link of the bar appears to be broken!

    Posted via CB10
    spinderellax7 likes this.
    07-29-14 11:18 PM
  14. Sally Mack's Avatar
    Lol that's funny. The mega one still seems to be up though.
    07-29-14 11:24 PM
  15. spinderellax7's Avatar
    Thanks for the info, but I cant seem to download them either. Anyway, from what I understand it's just Netflix v1.8, right? (where you can select different software players?)

    Does anyone know of any versions were profiles are enabled AND you can select which player to use?

    Posted via CB10
    08-10-14 06:07 PM
  16. oldsoul123's Avatar
    No problems on my Z10 STL 100-3.

    Posted via CB10
    08-10-14 08:58 PM
  17. spinderellax7's Avatar
    No problems on my Z10 STL 100-3.

    Posted via CB10
    Figures. I have a feeling it's just the curse of the STL 100-1

    Posted via CB10
    08-10-14 11:04 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 08-01-14, 04:37 PM
  2. Concerns on 10.3.0.296
    By dalfan in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 07-29-14, 08:09 PM
  3. Leaving the BlackBerry fold on a personal level
    By RWD in forum BlackBerry Torch 9810
    Replies: 8
    Last Post: 07-29-14, 06:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD