1. wayoung's Avatar
    Has anyone tried the philips hue android app on a bb10 phone? I'm debating buying a set for accessibility reasons but don't know if there is much point if we can't run the app.
    04-22-14 06:58 PM
  2. warreng's Avatar
    If you are already using a bb10 phone, can you not simply sideload/install from Snap and test if the phillips app works? I think it should work.

    I have the Wemo switch and light switch, along with the corresponding Wemo app by Belkin. Works flawlessly! I also have the Connected By TCP light bulbs (from Home depot) and again, the corresponding TCP Lighting app works as its supposed to!
    As a sidenote, my Belkin Wifi hd netcam also works!
    I looked/researched into the Philips Hue, but did not since it is pretty expensive for a bulb that does colours, when I probably wont be changing to any colours very often.


    Posted via CB10
    04-23-14 01:39 AM
  3. wayoung's Avatar
    I don't just download and try because I don't have philips hue yet and whether or not the app works is one of the factors in deciding whether or not to get it. Simply seeing if it loads or not isn't an indication if it will work or not. Sonos, for example, the native app would load but not actually connect to the Sonos network (at least the old versions of it).

    They have cheaper plain white bulbs coming out this year.
    04-24-14 05:03 PM
  4. Just Giver's Avatar
    Oh it works. Need more light bulbs and friends of hue lights.

    I purchased Hue Disco but license issue. Will try and figure that out later.

    Posted via CB10
    05-02-14 09:24 PM
  5. bbdodgersdude's Avatar
    Has anyone tried the philips hue android app on a bb10 phone? I'm debating buying a set for accessibility reasons but don't know if there is much point if we can't run the app.
    Did you get it? If so did you like it any review?

    Posted via CB10
    05-26-14 01:37 AM
  6. greatamit's Avatar
    Yes hue app works nicely. Only My location does not work due to Google play services issue.

    Anyone try Philips Hue android app?-img_20140528_234622.png

    Posted via CB10
    bbdodgersdude likes this.
    05-28-14 01:17 PM
  7. stabstabdie's Avatar
    If you are already using a bb10 phone, can you not simply sideload/install from Snap and test if the phillips app works? I think it should work.

    Posted via CB10
    Not at all helpful.
    I wish I could negate thank this post.
    05-28-14 01:30 PM

Similar Threads

  1. App updates
    By 1guitarguy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 04-24-14, 11:11 AM
  2. Number Spoofing App?
    By Shifty88 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 2
    Last Post: 04-23-14, 10:16 AM
  3. Error Message: App XX Has Stopped
    By crazigee in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 4
    Last Post: 04-23-14, 09:41 AM
  4. Twitter app for bb q10 to post more than 140 characters
    By johnpaul1884 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 9
    Last Post: 04-22-14, 08:45 PM
  5. Is Reddit In Motion down for anyone else?
    By tw1g_007 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-14, 04:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD