Results 1 to 13 of 13
  1. Terrigno's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,021 Posts
    Global Posts
    3,542 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default Anyone have a Bold 9650? Haveing an MMS problem

    I have an unlocked BlackBerry Bold 9650 and am using my AT&T sim card. I tried to method for the Storm on this Bold, but MMS still doesnt work. Anyone have this downpacked? Or could help me out? Email and Internet works like a charm. Thanks

    Nick
    From BlackBerry to Android and Back To BlackBerry. Thank you to the Bold 9930, which also brought me back on Verizon!
  2. cuteshorty's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    7 Posts
    #2  

    Default

    I'm having the same problem. Did you ever figure out how to fix it?
  3. Terrigno's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,021 Posts
    Global Posts
    3,542 Global Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Yes I got the problem fixed. Do you still have the Bold? Let me know. Leave your email and Ill send you the directions.
    From BlackBerry to Android and Back To BlackBerry. Thank you to the Bold 9930, which also brought me back on Verizon!
  4. Simba501's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    228 Posts
    Global Posts
    410 Global Posts
    #4  

    Default

    Quote Originally Posted by Terrigno View Post
    I have an unlocked BlackBerry Bold 9650 and am using my AT&T sim card. I tried to method for the Storm on this Bold, but MMS still doesnt work. Anyone have this downpacked? Or could help me out? Email and Internet works like a charm. Thanks

    Nick
    I was thinking about getting the 9650 for use on AT&T...What are your impressions? Does it work perfectly with 3G? Have you been able to use voice and data simultaneously as you normally would? Would you suggest going with the 9650? Or just going with the 9700?
    Last edited by Simba501; 07-12-2010 at 12:59 AM.
  5. dictoresno's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    8,844 Posts
    Global Posts
    9,244 Global Posts
    #5  

    Default

    Quote Originally Posted by Terrigno View Post
    Yes I got the problem fixed. Do you still have the Bold? Let me know. Leave your email and Ill send you the directions.
    you should post the directions here so if anyone else has this issue, they are see the fix.
  6. Mister Xiado's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,248 Posts
    PIN
    Don't post your PIN online, people.
    #6  

    Default

    Isn't the fix simply "load AT&T's MMS service books onto the phone with the Application Loader"?
  7. bfenno's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #7  

    Default

    Quote Originally Posted by Terrigno View Post
    Yes I got the problem fixed. Do you still have the Bold? Let me know. Leave your email and Ill send you the directions.
    Iam using a blackberry bold 9650 unlocked from verizon, currently using it on AT&T, email , internet, sms everything works great except the MMS. I have tried to call AT&T to push the MMS related service books and all that, ditnt work. I dont have anything related to MMS onn myservice books list. Can you please helpe me out? Thanks you so much in advance.
  8. Flyer729's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    39 Posts
    Global Posts
    43 Global Posts
    #8  

    Default

    Quote Originally Posted by Simba501 View Post
    I was thinking about getting the 9650 for use on AT&T...What are your impressions? Does it work perfectly with 3G? Have you been able to use voice and data simultaneously as you normally would? Would you suggest going with the 9650? Or just going with the 9700?
    The Bold 9650 won't do 3G with At&t, only edge. I had it working for some time, then switched to a bold 9700. Everything worked just fine, except MMS, but like others have listed in this thread, you'll be able to find a fix in one of the forums. I wish my bold 9700 had the same amount of memory as the 9650.
  9. californiablackberry's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,155 Posts
    Global Posts
    2,164 Global Posts
    #9  

    Default

    I don't really understand why people would bother wasting time to use a 9650 on AT&T.
    Just pick up a 9700 and you're good to go.
    Perhaps life is just that...a dream and a fear.
  10. jake_870's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    150 Posts
    PIN
    Ask and you shall receive...
    #10  

    Default

    I used my Bold 9650 for a short time before getting the 9700, I found the trick to getting MMS to work is enabling legacy service book mode or it won't hold the service books and MMS still won't work. Then simply load the ATT service books, I used the ones someone put up on CB and it worked perfectly.

    To enable legacy service book mode: options/device/advanced/service books then hold Alt and type SBEB and if its successful a message will pop up saying "Legacy SB restore enabled" and if you wanna disable it (I dunno why you'd want to) hold alt and then type SBDB and you'll get the pop up saying its disabled.

    Oh yes and I agree the 9650 sucks on ATT compared to the 9700 except I miss the extra memory.
    Thanked by:
    Simba501 (08-03-2011) 
  11. dee1131's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #11  

    Default

    Quote Originally Posted by Terrigno View Post
    Yes I got the problem fixed. Do you still have the Bold? Let me know. Leave your email and Ill send you the directions.
    so im having this problem with my bb 9650 n i can not find anything to help me make it better ... can u please help me???? everything on my phone works except my mms...
  12. HollywoodKool's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #12  

    Default

    im having the EXACT same problem right now. i have t-mobile service but is using a sprint phone, and everything else works fine, and worked before i used this phone, but i can't send mms's and cant retrieve any. i need help before i spaz.
  13. HollywoodKool's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #13  

    Default

    i was the last post, my email is keenan_hill@bellsouth.net. i need help

Posting Permissions