1. reisb's Avatar
    when I plug in my phone?

    I upgraded to .328 the night it came out.

    Have they already released a fix to core apps? I'm not on 5.0 bbm, but that's it.
    11-04-09 05:31 PM
  2. amavit's Avatar
    Nope, it's a known glitch with DM. Just click cancel.
    11-04-09 05:39 PM
  3. reisb's Avatar
    OK. Thanks. What about upgrading DM? I have 5.0, but I keep getting the DM icon on bottom right saying upgrade available.
    11-04-09 05:40 PM
  4. karlac's Avatar
    OK. Thanks. What about upgrading DM? I have 5.0, but I keep getting the DM icon on bottom right saying upgrade available.
    There was a service pack for DM5 around the 26 of October ... check on blackberry.com to make sure you have that and you should be good to go.
    11-04-09 05:46 PM
  5. stuatc's Avatar
    I'm not that savvy with the fancy stuff around OS but I got the upgrade 5.0 core apps notice once and did the install. I am getting it again. I clicked on details for the 5.0 core apps in DM (upgrade screen) and ran thru the specific items under details/modules. It mentions a few modules that are not on my device but are in the available upgrade. For example: medialoader accessibility (perhaps to fix video playing?), medialoader 360x480, medialoader backgrounds, medialoader ringtones 9500 and a bunch of net rim vad resounce modules.

    Guess I am pointing this out to see if the experts feel that this really is some update of value or if this is all part of the "glitch" that people are talking about.

    Have the verizon storm 9530.
    11-04-09 06:01 PM
  6. Grizzly419's Avatar
    Did you shrink it before loading. Because if you did it will want to update the missing files.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    11-04-09 06:16 PM
  7. stuatc's Avatar
    Did you shrink it before loading. Because if you did it will want to update the missing files.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Nope. Did not shrink the OS. Did fresh install the night the OS came out and then synched an available update a few days later. Not recommending another update.
    11-04-09 06:19 PM
  8. amavit's Avatar
    I ran the "update" and it installed the files, unplugged, and when I plugged the phone back in, it came up and asked me to install the same files it just installed. I would say it's a glitch.
    11-04-09 06:29 PM
  9. gej215's Avatar
    Hmm.. I installed them and it doesn't pop up for me anymore, only thing it wants me to do is BB Maps which I left out purposely.
    11-04-09 06:42 PM
  10. leo1055's Avatar
    it's got to be a glitch: sometimes I plug in and it says I have those updates available and sometimes it doesn't

    whatevah
    11-04-09 08:19 PM
  11. BorderBobNY's Avatar
    The first time I plugged into DM after the update I got a notification for an upgrade of Blackberry Maps. I ran the upgrade and instead it REMOVED BB maps and loaded the 5.0.0 core programs.

    What a nightmare!


    b.b.
    11-04-09 09:44 PM
  12. howarmat's Avatar
    its i glitch, repeat over and over
    11-04-09 09:52 PM
  13. ba_hamilton's Avatar
    I use to have that problem but then I deleted the OS from my PC and it doesn't do that anymore. After I down loaded the OS, shrank it, and loaded it on my phone, I decided I did not need it installed on my PC anymore. That may ro may not be a good thing but I haven't had any problems so far.
    11-04-09 10:04 PM
  14. insman1's Avatar
    When I upgraded to 5.0.whatever (the official Verizon OS, it has rendered my Storm unusable. My batter lasts less than 3 hours even if I'm not using the phone. Last night I forgot to charge it since I had just charged it at 9:00 and by morning it was so low it wouldn't come on.

    I've read all the posts here and no one else seems to be having this problem. I've closed all programs, deleted most of my apps -- all that and nothing works. Unless I can find out if there is anything that can be done, I think I'm going back to 4.7.

    BTW, my son's Storm works perfectly with 5.0. No battery problems. I even bought a new battery today ($49!) and it does the same thing. Help!
    11-04-09 10:16 PM
  15. chaosbringer's Avatar
    insman1 i suggest you open a new thread in the forum ( if you havent already ) when requesting help, hijacking threads is not very polite.
    11-05-09 06:01 AM
  16. Mrluky's Avatar
    hey the guy is looking for help, give him a break
    11-05-09 07:27 AM
  17. mrdimpy's Avatar
    I use to have that problem but then I deleted the OS from my PC and it doesn't do that anymore. After I down loaded the OS, shrank it, and loaded it on my phone, I decided I did not need it installed on my PC anymore. That may ro may not be a good thing but I haven't had any problems so far.
    How do you remove it from the PC?
    I upgraded to the newest version for 9700 and it keeps telling me to upgrade to 5.0.0 could it have something to do withe this as when i go to Application Loader ir tells me the preffered version is an older one that is installed.

    Any help please.

    Steve
    04-05-10 10:57 AM
  18. cdf3's Avatar
    It keeps doing it for me on my Bold.
    I just came across this post when searching for a solution.
    I'm going to try this method I found. I hope it works.

    http://forums.crackberry.com/f83/cor...alling-297394/
    06-17-10 07:59 AM
  19. djm1947's Avatar
    It keeps doing it for me on my Bold.
    I just came across this post when searching for a solution.
    I'm going to try this method I found. I hope it works.

    http://forums.crackberry.com/f83/cor...alling-297394/
    It is a glitch that has been around for awhile. If the solution you are trying does not work, then remove the installed OS from your computer or rename it and the request will stop.
    06-17-10 03:26 PM
  20. cdf3's Avatar
    It is a glitch that has been around for awhile. If the solution you are trying does not work, then remove the installed OS from your computer or rename it and the request will stop.
    So far it has worked. If it starts back up again I'll keep the suggestion you recommended in mind.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-17-10 03:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD