Welcome to the CrackBerry Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 49
  1. gmisz88's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    88 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Default BEWARE Alarm Clock Bug in OS .113!!

    in OS .113 the alarm clock will go off as planed but all you can do it push in the screen to snooze; it will not exit the application or allow you to change the alarm. The only way to fix it is to do a battery pull!?!
  2. nj2tx123's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    97 Posts
    PIN
    305CB71D
    #2  

    Default

    thats happened to me on other builds. Its frustrating as ****, but hasnt happened since
  3. gmisz88's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    88 Posts
    Thread AuthorThread Author   #3  

    Default

    Quote Originally Posted by nj2tx123 View Post
    thats happened to me on other builds. Its frustrating as ****, but hasnt happened since
    are you running .113?
  4. widdlewade's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    493 Posts
    Global Posts
    586 Global Posts
    #4  

    Default

    mine worked fine this morning.
  5. kuroshio's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,178 Posts
    PIN
    304879FE
    #5  

    Default

    Has worked fine since upgrading to .113
    Summer 2009 the iPhone will enter Summer 2006

    B'sides, I'm originally a Texan. Disputes are why God made Mossberg

    "Us... We are the unphysical." - Valace2 on Storm owners
  6. hookbill's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,916 Posts
    Global Posts
    2,948 Global Posts
    #6  

    Default

    I have to take medication at 1:30 pm every day and it works just fine with .113. Matter of fact I was going through the setup after install on Tuesday when the alarm went off, and I pushed the exit button no problems.
    Totally addicted!!
    Droid 2.0
  7. Leo.brazuca's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    525 Posts
    PIN
    3063F2EB
    #7  

    Default

    Mine is working fine as well... I never has that problem in any other version...
    Le0_Br4zUc4
    BlackBerry Storm 2 Running 5.0.0.320
  8. chaosbringer's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    164 Posts
    #8  

    Default

    Working how it should here as well.....

    OS: 5.0.328
    Themes: [Phosphoresce]|[Win7]|[Windows 7 Storm]|[Vista Complete]|[HTC Touch Slide]
    Freemem: 38+
    OSs: 75, 85, 86, 90, 99, 103, 114, 113, 148
    Apps: 12+
  9. jjcampnr's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    148 Posts
    Global Posts
    197 Global Posts
    #9  

    Default

    No issues here (on .113), I can exit the alarm and change times, etc. without a problem.
  10. Brian.Tufo's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    230 Posts
    #10  

    Default

    mine works perfect too. it woke me up fine yesterday and i was able to snooze and exit out as well as change the time of the alarm!
    Current OS: 4.7.0.1xx
  11. saleen032's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    184 Posts
    PIN
    304BBA8B
    #11  

    Default

    No problems with mine whatsoever....
  12. stoopidfast's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    137 Posts
    #12  

    Default

    mine works excellent doesn't seem to be very loud though
  13. nj2tx123's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    97 Posts
    PIN
    305CB71D
    #13  

    Default

    Quote Originally Posted by gmisz88 View Post
    are you running .113?
    The problem occurred on 103 or 109. No problems w 113
  14. Grovesfan's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    429 Posts
    PIN
    31046354
    #14  

    Default

    Haven't had any problems with any clock/alarm function since .86. I'm running .113 now.
  15. Genghis2k3's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    275 Posts
    #15  

    Default

    I'm among those who are holding out for an official release before moving from .75. I have to say, I've had this phone since December and I haven't had many of the issues referenced in these forums. It sounds like some have experienced their color, memory leak, battery, browser, MMS issues (to name a few) as a result of switching to one of the leaked 'upgrades'. I'd be curious to hear from some of the former .75 holdouts that switched to .113. What are the improvements, and did those improvements come with new issues? I'm well aware that I've probably simply adjusted to what may be ridiculously slow speed (for example) vs. what some of the upgrades may offer, but I'd love to know the real improvements over .75 - when moving from .75.
  16. rico204's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    19 Posts
    #16  

    Default

    Sucks to hear that dude, but on .109 and .113 my alarm has always worked properly.
    .76----->.109------>.113 Still Running Smoothly!!
  17. jelp2's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    575 Posts
    #17  

    Default

    Mine is working properly too. I use it everyday with no issues.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  18. irie's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    580 Posts
    Global Posts
    623 Global Posts
    PIN
    ďAsk and you will receive; seek and you will find."
    #18  

    Default

    Works fine for me. Never had a problem with any build. I use my phone as an alarm clock every morning and it works like a charm. Don't jinx me now.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  19. ArmaK's Avatar
    CrackBerry Genius of Geniuses

    Posts
    7,894 Posts
    #19  

    Default

    I haven't experienced any problems with my alarm clock. I have it go off every morning and have pressed the snooze and dismiss buttons many times and it has worked the way it should each time.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  20. 1967LS2's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    741 Posts
    #20  

    Default

    Never had a problem with my .113 upgrade and the alarm...
  21. m3grady2's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    635 Posts
    Global Posts
    1,014 Global Posts
    #21  

    Default

    Yea same here alarm works just fine for me too. Used it this morning.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  22. gdoggmil04's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    358 Posts
    PIN
    30A52BEE
    #22  

    Default Off topic

    Quote Originally Posted by Genghis2k3 View Post
    I'm among those who are holding out for an official release before moving from .75. I have to say, I've had this phone since December and I haven't had many of the issues referenced in these forums. It sounds like some have experienced their color, memory leak, battery, browser, MMS issues (to name a few) as a result of switching to one of the leaked 'upgrades'. I'd be curious to hear from some of the former .75 holdouts that switched to .113. What are the improvements, and did those improvements come with new issues? I'm well aware that I've probably simply adjusted to what may be ridiculously slow speed (for example) vs. what some of the upgrades may offer, but I'd love to know the real improvements over .75 - when moving from .75.
    completely off topic, start a new thread with that same question. Just kinda random that you would put that here.

    btw my alarm is working fine i have noticed though that just touching the screen will snooze it.
  23. HeroBerry's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    695 Posts
    #23  

    Default

    I've had this issue for the past two nights and it's been getting on my nerves big time.

    When I plug my phone in at night, it freezes on the clock screen. The clock still works but I can't set the alarm or back out of the clock screen. None of the hard buttons work and clicking the screen just shows a little box at the bottom of the screen with an alarm clock in it that highlights but nothing happens.

    Only fixed with a battery pull. After the battery pull I was able to set the alarm and it worked like normal.

    Has never happened to me before I installed .113
  24. torque916's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    271 Posts
    PIN
    3055a62f
    #24  

    Default

    Mine works fine. Maybe you're waking up too early.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
  25. HeroBerry's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    695 Posts
    #25  

    Default

    Quote Originally Posted by torque916 View Post
    Mine works fine. Maybe you're waking up too early.
    I'm definitely waking too early, that's for sure.
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions