Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 45
  1. thynameisjamar's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    5 Posts
    Thread AuthorThread Author   #1  

    Thumbs down T-Mobile BlackBerry Outage 09.18.2012?

    Is anyone experiencing any issues with connecting to BIS in the US? I'm here in Miami (T-Mobile USA) and my phone only has working data after I do a hard reset. And that is only a solution for about 5 minutes at most.

    Sending a message from from the host routing table to register the device doesnt even yield a response right now...
  2. andr240's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #2  

    Default

    Same thing up in Orlando and also on T-Mobile
  3. BigwhiteUK's Avatar
    CrackBerry Master

    Posts
    1,231 Posts
    Global Posts
    1,236 Global Posts
    PIN
    24CA5D48 PB pin 502763C8
    #3  

    Default

    Have you contacted your carrier?
    9300, 9900, Z10, Z30 . PlayBook 64GB. Nexus 7 v2 Kit Kat
  4. jeffharris's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    164 Posts
    Global Posts
    171 Global Posts
    #4  

    Default

    I'm out in Los Angeles on Tmo
  5. masterscarhead1's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,399 Posts
    #5  

    Default

    It's fine up north in Canada. Must be a carrier thing I believe because North America networks are all routed through the servers in Waterloo
  6. kbz1960's Avatar
    Doesn't Matter

    Posts
    55,638 Posts
    Global Posts
    55,793 Global Posts
    #6  

    Default

    Nope using pb over bridge to post right now.
    Sent from me using my fingers. Be pantless in 5K. Febreze - for more than smells.
    the 50K CrackBerry challenge
    I'm no more qualified to say so because I own a BlackBerry
  7. thynameisjamar's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    5 Posts
    Thread AuthorThread Author   #7  

    Default

    I contacted TMobile (twice to verify) and they have advised me that they are experiencing a BlackBerry outage. They also said it was RIM's fault (but who's really gonna put the blame on themselves?)
  8. jweihrauch's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    357 Posts
    PIN
    29B29E73
    #8  

    Default

    Quote Originally Posted by thynameisjamar View Post
    Is anyone experiencing any issues with connecting to BIS in the US? I'm here in Miami (T-Mobile USA) and my phone only has working data after I do a hard reset. And that is only a solution for about 5 minutes at most.

    Sending a message from from the host routing table to register the device doesnt even yield a response right now...
    Sorry to hear that. I'm with AT&T and things are a breeze right now. *knock on wood*. At least they've identified an issue. It's worse when they ignore the complaint as nothing.
  9. realitas's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #9  

    Default T-Mobile confirms Blackberry outage

    T-Mobile technical help desk confirms Blackberry outage, puts the blame (not entirely credibly) on RIM, and tells users to reboot every hour AND the problem should be solved within 24-48 (TWENTYFOUR TO FORTYEIGHT) hours.

    Who is telling the truth here - TMO or RIM? Either of the two companies should be dumped for good after this.
  10. wobly's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    127 Posts
    #10  

    Default

    On T-Mobile in Colorado Springs and it does appear there is an outage here, too. Just checked with the AT&T BB users here and they don't have service, either.
    Last edited by wobly; 09-18-2012 at 10:02 AM.
  11. kbz1960's Avatar
    Doesn't Matter

    Posts
    55,638 Posts
    Global Posts
    55,793 Global Posts
    #11  

    Default

    I'm still posting from my bridged pb on uscell in IL
    Sent from me using my fingers. Be pantless in 5K. Febreze - for more than smells.
    the 50K CrackBerry challenge
    I'm no more qualified to say so because I own a BlackBerry
  12. PeteIN's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    38 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
    #12  

    Default

    T-Mobile in northern Indiana is out. Been so long since the last outage, makes me sentimental for the good old days.
  13. rebaaaaa's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    1 Posts
    #13  

    Default Yes...T Mobile is blaming Blackberry

    But I called Blackberry and they're not taking responsibility for an outage either. Just let me know! I'm waiting for some important information via email!!!!
  14. BBB-Addict's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    6 Posts
    #14  

    Default No emails T-mobile San Francisco Bay Area 8:47am

    Hello,

    Yesterday morning I had problem getting emails but it worked itself out by 9am.

    Today no emails again when I turned on the BB at 6:30am, there is still no emails as of 8:48am, took battery out, put it back in, tried sending out an email but it says there is no service, that it is pending.

    I woke up in San Francisco, turned on the BB then drove over to Oakland to go to the gym, then drove over to work in San Ramon @8AM, and still no emails. So it's a big service outage, I'm using yahoo and gmail email, neither is working now.

    fyi
  15. JAKrzysztow's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    93 Posts
    #15  

    Default

    So far, working in Kansas City area!
  16. danielcj's Avatar
    CrackBerry Addict

    Posts
    723 Posts
    Global Posts
    843 Global Posts
    #16  

    Default

    I have no BIS here in Portland, OR.
  17. slowlogic's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    2 Posts
    #17  

    Default yup...outage

    had a brief outage yesterday morning; self resolved. today...no BIS since morning. tmo also. Having to make a go of it with WiFi when i can. On the road i'm just thankful I can get calls.
  18. dewey32399's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    12 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
    #18  

    Default

    I'm having the data problem here in Detroit. It says insufficient data coverage whenever I try to access the internet. All the while I'm showing 4G coverage.
  19. #19  

    Default

    4G on a 9700? Not Supported

    Try forcing it down to 2G, see if you can get GPRS/EDGE - it might prove something
    <a href="http://www.galatis.de/starboard.php?d=5518"><!-- Something special for the spammers --></a>
    CrackBerry... where only Stupid People fight about Smart Phones
  20. #20  

    Default

    Quote Originally Posted by slowlogic View Post
    had a brief outage yesterday morning; self resolved. today...no BIS since morning. tmo also. Having to make a go of it with WiFi when i can. On the road i'm just thankful I can get calls.
    If you are getting BIS over WiFi it proves the fault is in the cellular leg (T-Mo) or network connection to RIM, and not within RIM's NOC - that would out all BIS services.

    I wonder if T-Mo forgot to pay RIM's service invoice?
    <a href="http://www.galatis.de/starboard.php?d=5518"><!-- Something special for the spammers --></a>
    CrackBerry... where only Stupid People fight about Smart Phones
  21. gregerator's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    2,765 Posts
    PIN
    T anyone?
    #21  

    Default

    Working fine in Central Oregon. Sorry to all of you with issues.
  22. grumpyalbertm's Avatar
    CrackBerry User

    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    27 Global Posts
    PIN
    33283246
    #22  

    Default

    Must be a T-Mobile issue. Mine is working fine up here in NH.
  23. Bobert_123's Avatar
    CrackBerry Genius

    Posts
    1,829 Posts
    Global Posts
    1,949 Global Posts
    #23  

    Default

    Its cool in nyc...

    Edit: Actually maybe not, I just realized I'm on wifi, which includes wifi calling, I dont have any reception at home, if any nyc people have any info it would be appreciated.
    Last edited by Bobert_123; 09-18-2012 at 12:19 PM.
    Sent from my Z10 or a soon to be BB10 PlayBook

    BlackBerry Curve 8530 (Virgin Mobile) -BlackBerry Bold 9900 (T-Mobile) BlackBerry Z10 (T-Mobile) + a deceased BlackBerry PlayBook 64 gig
  24. BBB-Addict's Avatar
    CrackBerry Newbie

    Posts
    6 Posts
    #24  

    Default no BIS service fyi

    Even though I get a full 4G 5 bars, when I check status of Blackberry Internet Service (BIS), it says "not connected".

    Just tried pulling up a google webpage and now getting a webpage that displays "Web2Go" and that I am not signed up for a dataplan.

    so something is very, very, very wrong here.

    Looks like my account got knocked off the system again, this happened back on July 24, about 2 months ago.

    Anyone else having a similar problem? Folks like me who are not on a BES are screwed.
  25. exwindchaser's Avatar
    CrackBerry Abuser

    Posts
    156 Posts
    PIN
    215F8173
    #25  

    Default

    The outage is currently 9900 customers on T-Mobile. Very weird that it only affects 9900 users.
    Known by some as the BlackBerry Examiner
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions